Fejlfinding en stak cd i min laptop

May 31

Fejlfinding en stak cd i min laptop


Ligegyldigt hvilken type bærbar du ejer eller hvad du bruger, har en CD eller DVD afspiller i enheden gør det mere alsidigt. Hvis en cd eller dvd sidder fast i enheden den bedste ting at gøre er at tage en trinvis tilgang til at fjerne en fast cd, da en række ting kan forårsage dette fælles problem.

Instruktioner

1 Genstart den bærbare computer, og tryk på eject-knappen på cd- eller dvd-drevet, mens computeren starter op. Det meste af tiden, vil det være tilstrækkeligt at frigøre det fastsiddende CD.

2 Find det lille bypass hul nær eject-knappen på cd- eller dvd-drevet. Du skal muligvis en lommelygte for at se hullet. Unbend en papirclips, og sæt papirclips ind i hullet. Dette tvinger drevet til at åbne.

3 Tag fast cd og indsætte en anden, du ved er læsbar. Hvis drevet fungerer normalt med denne cd, men pinde med den anden, rense problemet CD grundigt og sæt den i igen.

4 Indsæt en laser linse rengøring cd'en i drevet og knallerter det flere gange. Det kan tage flere cykler til grundigt at rense laser linsen.