Sådan Hook Up en desktop med en projektor

October 31

Sådan Hook Up en desktop med en projektor


Projektorer bruges typisk til at give en præsentation til et stort publikum. I et kontormiljø, der projektorer også anvendes i bestyrelsesmøder for at vise grafer, diagrammer og andre oplysninger. Præsentere eller dele oplysninger på en stationær computer kan være forstyrrende på grund af sin lille skærm. Tilslut en stationær computer til en projektor til at vise præsentationer eller andre oplysninger til et stort antal mennesker på en bredere skærm.

Instruktioner

1 Kontroller forbindelsen til rådighed på bagsiden af ​​projektoren. Industri standard port på alle projektorer er VGA (Video Graphics Array) input, selv om nogle nyere projektor modeller leveres integreret med DVI (Digital Video Interface) og HDMI (High-Definition Multimedia Interface) porte. Projektorer leveres med et sæt VGA-kabel. Hvis du planlægger at tilslutte projektoren med DVI eller HDMI-kabel, skal du købe en af ​​disse kabler fra en computer levering butik.

2 Se efter video output port på bagsiden af ​​computeren CPU. Alle stationære computere leveres med et standard VGA-udgang for tilslutning til en standard computerskærm. Brug denne VGA-port til at oprette forbindelse til projektoren. Hvis computeren har mere end en video output port, såsom en anden DVI eller HDMI, tilslut bruge den sekundære video port. Sørg for at din projektor har også den samme port til rådighed.

3 Kontroller, at både projektoren og stationære computer er slukket. Tag det kompatible videokabel og tilslut den ene ende til video input port på projektoren. Tilslut den anden ende af videokablet til video output port den stationære computer.

4 Tænd for projektoren og vente et par minutter for projektoren til at lyse op. Et billede vises på projektorens skærm. Tænd den stationære computer. Din computer genkender automatisk projektoren og sender displayet signal til projektoren.

5 Juster fokus på det projicerede billede ved hjælp af de tilgængelige muligheder på projektorens menu. Også justere billedet ved langsomt at dreje linsen på forsiden af ​​projektoren. Klik på knappen "Start" og skriv "Opret forbindelse til en projektor" i søgefeltet. Tryk på "Enter" -tasten. Vælg en af ​​de tilgængelige muligheder for at angive, hvordan du ønsker, at skrivebordet skal vises. Vælg "Computer kun", "Dupliker", "Extend" eller "kun projektor." Valgmulighederne "Dupliker" og "Extend" kan kun udføres, hvis din computer understøtter dual display output.

6 Luk computeren ned, når du er færdig med at bruge projektoren. Fjern videokablet fra bagsiden af ​​computeren og projektoren. Sluk for projektoren, og koble den fra strømforsyningen.


relaterede artikler