Sådan Vedhæft Google mapper til Facebook

September 17

Du organisere gemte tekstbehandling filer, regneark, præsentationer og databaser i mapper på din computer, når du er færdig oprette og redigere dem med desktop-software. Ligeledes Google Docs, den webbaserede dokument suite, giver dig mulighed for at organisere dokumenter, du opretter i mapper kaldet "Samlinger", lige på Google-serveren. Vedhæft et link til din Google Collection til din Facebook-status til hurtigt at dele en samling af dokumenter, du opretter.

Instruktioner

1 Log ind på din Google-konto. Naviger til den vigtigste "Google Docs" hjemmeside og dobbeltklikke på navnet på den samling, du vil dele.

2 Klik med musen i din browsers adresselinje. Højreklik på den webadresse, der vises i det, og klik på "Kopier".

3 Naviger til Facebook og logge ind. Klik på knappen "Link" over den tomme "status opdatering" feltet, skal du højreklikke i det felt, der vises, og klik på "Vedhæft". Indtast en beskrivelse i "Status Update" feltet og klik på "Del" for at dele Google Collection med din Facebook-netværk.

TIPS

  • Sørg for, at samlingen er offentligt tilgængelige, før du deler den. Hvis det ikke er, vil de, der klikker på linket blive taget til en fejlside. Google Dokumenter er offentlige som standard; hvis du ikke manuelt har sat din som privat, behøver du ikke at bekymre sig om at justere indstillingerne.

relaterede artikler