Sådan fjernes ActiveX Control

September 20

ActiveX-objekter er plug-ins designet til at give Microsoft Internet Explorer særlige muligheder for visning og brug af bestemte hjemmesider. Når et ActiveX-objekt er nødvendig for at gøre denne særlige indhold arbejde, vises en download prompt øverst på skærmen, og styringen kan downloades og installeres. Du har måske akkumuleret mange ActiveX-objekter på denne måde, og det er muligt, at du har ubrugte eller problematiske kontroller, som du gerne vil afinstallere.

Instruktioner

Vejledning til Internet Explorer 3.0, 3.01 og 3.02

1 Klik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer" ikonet.

2 Gennemse listen over installerede programmer, og se, om ActiveX-objektet, du vil fjerne er noteret. Hvis det er, skal du klikke på "Fjern" knappen eller "Uninstall" overfor ActiveX Control og følg vejledningen på skærmen for at afinstallere det. Ikke alle ActiveX-objekter, vil nødvendigvis blive opført; Hvis du ikke kan se dit, skal du fortsætte til næste trin.

3 Højreklik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Udforsk" fra pop-op-menuen. I venstre side panel, navigere til C: \ Windows \ Occache mappe.

4 Kig på alle filerne i højre sidepanel med .ocx udvidelse; disse er ActiveX-objekter. Udvælge kontrol eller kontrol, som du ønsker at afinstallere. Kig på filnavne for fingerpeg om de programmer eller hjemmesider, at disse kontroller kan være forbundet med.

5 Klik på "Start" og derefter vælge "Kør". På Kør, indtast "regsvr32 c: \ windows \ Occache \ filename.ocx / u" ". Filename.ocx" (ekskl anførselstegn), og erstatte det nøjagtige navn på en .ocx fil, du ønsker at afinstallere for Klik på knappen "Kør" for at fjerne denne ActiveX-objekt i registreringsdatabasen.

6 Højreklik på filen .ocx i Udforsk vindue, der svarer til den, du bare uregistreret, og vælg derefter Slet i pop-op-menuen.

7 Gentag trin 5 og 6 som er nødvendige for yderligere ActiveX Controls du vil fjerne.

Vejledning til Internet Explorer 4.0 og senere

8 Komplet trin 1 og 2 fra ovenstående afsnit. Hvis det er nødvendigt, skal du fortsætte til næste trin.

9 Højreklik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Explore". I venstre side Naviger til C: \ Windows \ Downloaded Program Files.

10 Gennemse de filer, der er anført i højre side panel. Disse er alle de plug-ins, der er blevet downloadet og installeret til Internet Explorer, hvoraf nogle kan være ActiveX-objekter. ActiveX-objektet filer vil have en .ocx filtypen. Gennemse ActiveX-objekter i mappen for at finde nogen, du ønsker at afinstallere. Filnavnene kan give dig fingerpeg om programmerne eller hjemmesider forbundet med hver fil.

11 Højreklik på hver .ocx fil, du vil afinstallere og vælg "Fjern" fra pop-op-menuen. Du vil blive bedt om at bekræfte handlingen; klik på "Ja". ActiveX-objektet vil blive afinstalleret det samme.


relaterede artikler