Hvordan kan jeg redigere et Word 2007-dokument med Word 2000?

December 10

Microsoft Office opdaterer sin Word software hvert år at indføre nye funktioner og features. Det betyder, at ældre versioner af Microsoft Word kan ikke normalt åbne dokumenter oprettet med nye versioner af softwaren. Den gode nyhed er, at der er en løsning på dette problem. For at bruge Word 2000 til at åbne og redigere dokumenter oprettet i Word 2007, kan du hente og installere den gratis Microsoft Office Compatibility Pack.

Instruktioner

1 Start din webbrowser og gå til download siden med Microsoft Office Compatibility Pack.

2 Klik på "Download" knappen.

3 Klik på knappen "Gem" for at gemme FileFormatConverters.exe program filen på din computers harddisk. Husk gemme placering, så du kan finde filen nemt.

4 Naviger til spare placering på computeren. Dette er normalt "Downloads" eller "Mine downloads" bibliotek mappe.

5 Dobbeltklik på FileFormatConverters.exe filen for at installere programmet. Du kan blive bedt om at genstarte computeren under installationsprocessen. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på "Ja" for at genstarte computeren.

6 Start Microsoft Word 2000. Klik på "File" og derefter "Åbn" for at åbne Word 2007-dokument, som du vil åbne og redigere. Når du åbner den nyere dokumenttype, konverterer Word automatisk det nye dokument i et format, der er kompatibelt med din ældre software.

TIPS

  • Start Windows Update fra computerens "Start" menuen og vælge at downloade og installere alle tilgængelige Windows-opdateringer, inden du henter Microsoft Office Compatibility Pack.
  • Åbning af nye Word-dokumenter i ældre software kan føre til dokument layout og formatering ændringer.

relaterede artikler