Sådan Put en lydfil på Facebook

December 25

Sådan Put en lydfil på Facebook


Facebook vægge kan automatisk indsætte visse typer links, når det tilsættes til en side. For eksempel vil et direkte link til et foto eller andet billede giver en lille miniature, mens YouTube links kan spilles fra Facebook-side uden at besøge videoens oprindelige hjemmeside. Direkte links til lydfiler arbejde på samme måde, hvilket giver en speciel lyd-afspiller, som du kan lytte til højre inden selve indlægget.

Instruktioner

1 Find den lydfil, du vil dele med dine venner. Det skal allerede være vært andre steder på internettet. For eksempel finder en MP3 indsendt af din favorit blog eller et klip af en lydoptagelse eller radioudsendelse.

2 Højreklik på direkte link til selve filen og klik på "Kopier". Flere audio filtyper er kompatible med Facebooks lydafspiller, herunder MP3- og WAV.

3 Log ind på din Facebook-konto og begynde et nyt indlæg på din væg eller væggen i en tilsluttet ven, gruppe eller side. Du skal oprette et nyt indlæg for lydafspiller til at arbejde. Højreklik i postkassen, og klik på "Indsæt" for at indsætte linket. Klik på "Del" knappen og vente på elementet for at skrive. Din lydfilen skal vises som et link med en ekstra knap "Play" for alle, der ser stillingen for at høre hele filen.


relaterede artikler