Lær Java Online

August 27

Der er to måder at lære Java online: gratis tutorials og betalt tutorials. På overfladen kan det synes oplagt at tage den gratis vej, og når der begynder din Java uddannelse, den frie rute er den bedste vej at gå. Fri information normalt dækker det grundlæggende i Java, og nogle hjemmesider kan tilbyde mellemliggende niveau emnet. Men at blive en avanceret bruger, bliver du nødt til at betale for det. Betalt hjemmesider har videoer og dybdegående information, der kan tilgås så meget som du gerne vil i en bestemt abonnementsperiode. Så du ikke er begrænset til kun Java.

Hvorfor Java?

Der er mange buzzwords flyver rundt på internettet om Java programmeringssprog. Blandt dem er enkle, objektorienteret, dynamisk, bærbare, robust og sikker. Java bruges på en eller anden måde på næsten alle computerenhed vi bruger hver dag, fra vores pc'er til vores mobiltelefoner, vores printere til vores bil navigationssystemer. Java bruges overalt. Det er let at lære og gennemføre, uanset om du er ved at lære det for personlig brug eller til en ny opgave på arbejdet. Og vel vidende Java kan være en lukrativ færdighed at besidde i den aktuelle computer-og Internet-fokuseret markedsplads.

Gratis Learning

Den bedste kilde til gratis begyndelsen Java uddannelse er fra de mennesker, der udviklede Java: Sun Microsystems, Inc. Sun er "hestens mund", når det kommer til det nyeste inden for Java. Begynd ved at gennemgå indholdet på Suns webside med titlen "Ny Java Programmering Center." Der er en masse information på denne side, der er relevant til begyndelsen Java programmør. De tre artikler under Ressourcer er gode steder at starte. De indfører Java-platformen, forklarer, hvordan du installerer den nødvendige software og skrive dit første program, og introducere den terminologi, som du nødt til at forstå at navigere i Java programmering miljø.

Suns Java certificeringsprogram

Hvis du ønsker at tage din Java programmering uddannelse til det næste niveau, se på at blive en Sun Certified Java Programmer (SCJP) eller en Sun Certified Java Developer (sCJD). Sun tilbyder kurser for at få dig disse certificeringer via deres hjemmeside, og al den uddannelse kan gøres på komfort i dit eget hjem, fra breakroom på arbejde, eller andre steder du har adgang til internettet. Alle de tests, som du skal tage er også tilbydes online. tilbydes også Klasser i person og på CD-ROM.


relaterede artikler