Adobe Photoshop CS3 Features

January 14

Adobes Creative Suite 3 softwarepakke består af flere af virksomhedens desktop publishing programmer, herunder InDesign, Illustrator og Photoshop. Photoshop CS3 kommer med en bred vifte af billedredigeringsprogrammer funktioner, såsom beskæring, forbedre og recoloring. Indført i 2007, Photoshop CS3 er den 12. udgave af softwareprogrammet, der først blev udgivet i 1990.

Forbedrede funktioner

I stedet for at give Photoshop en masse nye funktioner, Adobe besluttede at give det program en ansigtsløftning ved at indføre forbedrede versioner af afprøvede og sande funktioner, der gjorde ansøgningen en succes i første omgang. En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer var tilføjelsen af ​​en farve-forudindstillede funktion for farve-korrektion processer. Med den forbedrede Kurver og Niveauer dialogboksen Photoshop CS3 giver brugerne mulighed for at justere op til 14 forskellige punkter i hele et billede for at ændre billedets toneområde. For at udvide rækken af ​​lysende intensitet mellem de mørkeste og lyseste dele af et digitalt billede, Photoshop CS3 har en udvidet 32-bit, høj dynamikområde funktion.

Nye funktioner

Photoshop CS3 var den første version af softwaren til at indeholde Device Central funktion, som tillader dig at oprette og få vist, hvordan billederne vises på forskellige mobile enheder, såsom smartphones og mobiltelefoner. For at få adgang til billedelementer hurtigt og effektivt, Adobe tilføjede værktøjet Hurtig markering til softwareprogrammet. Ved at tilføje lupværktøjet, filtre og stakke, Adobe designet Photoshop CS3 til at interface mere effektivt med Adobe Bridge CS3, pakken image-organiserende program, der er specielt designet til desktop publishing.

Klassiske funktioner

Hvis du har brugt tidligere versioner af Photoshop, vil du opdage, at CS3-versionen stadig funktioner de værktøjer og muligheder, som brugerne er kommet til at kende og elske, herunder billede recoloring, beskæring og styrke. Med beskæring værktøj, Photoshop CS3 giver dig mulighed for at slette uønsket indhold og indsnævre billedets fokus. Digitale billeder kan ændres fra farve til gråtoner eller sort og hvid, eller fra CMYK til RGB bruge programmets funktion. Photoshop CS3 giver dig mulighed for at lave et billedes greens grønnere eller blå himmel mere blå ved at udføre farve forbedringer.

Specifikationer

Photoshop CS3 kommer i versioner designet specielt til Windows og Mac-computere og kræver mindst 64 MB video hukommelse og tilstedeværelsen af ​​QuickTime 7.0 eller nyere software til at køre ordentligt. Softwaren fylder 1GB harddiskplads og kræver mindst 512 MB RAM. Med en farvedybde på 16 bit minimum Photoshop CS3 er kompatibel med flere Mac og Windows-operativsystemer, herunder MacOS X 10.4.8, Windows Vista og Windows XP med Service Pack 2.


relaterede artikler