Hvordan man kan reducere Photo Memory Size

August 28

Hvordan man kan reducere Photo Memory Size


Du har måske en smuk foto gemmes på din computer, men dele det med andre via e-mail ville være vanskelig på grund af sin hukommelse. De fleste e-mail-klienter begrænse størrelsen af ​​den fil, du kan vedhæfte, og hosting store billeder på din blog eller hjemmeside kan forårsage ekstreme forsinkelser som båndbredde er spist op. Du kan reducere den hukommelse størrelsen på dit foto med lille indsats, og du vil ikke forringe kvaliteten af ​​dit billede.

Instruktioner

1 Åbn dit foto editor. Næsten hver enkelt foto editor har evnen til at reducere den hukommelse størrelsen på dit foto. Den ene, du vælger, er helt op til dig. Din computer sandsynligvis kommer med et foto editor allerede er installeret, så du ikke behøver at gå gennem besværet med at hente en ny en.

2 Upload dit billede til din redigering program. Dette er det første skridt til at begynde enhver redigering. Der vil højst sandsynligt være et link på startskærmen på din redigeringsprogram, som du kan klikke på for at søge efter det foto, du ønsker at uploade. Når du finder det, dobbeltklik på det, og det vil importere til din software. Du kan nu reducere den hukommelse størrelse.

3 Klik på "image size" og du vil se en menu med indstillinger. Du kan reducere størrelsen af ​​jer foto til en bestemt mængde af pixels, eller reducere ved hjælp af en procentdel, som 50 procent af det originale billede størrelse. Bare reducere det et par pixels kan reducere filstørrelsen dramatisk.

4 Klik på "billedkvalitet" i din editor, og sørg for dit billede ikke bliver lagret i en højere kvalitet end nødvendigt. Medmindre du har planer om at udskrive billedet, har en højere billedkvalitet kun øger størrelsen på billedet.

5 Gem dit billede og lukke ud af dit program. Hvis dit program har en "reducere filstørrelsen" funktionen, skal du sørge for at klikke på, at så godt at reducere dit foto hukommelse størrelse endnu mere.

TIPS

  • Hvis du har brug for at reducere filstørrelsen på dit billede endnu mere, kan du hente en fil kompressor og køre filen igennem det, kan dette være mere trættende end nødvendigt og kan reducere filstørrelsen meget, afhængigt af hvilket program du bruger . Jo bedre programmer vil sandsynligvis koste mere.

relaterede artikler