Sådan aktiveres Microsoft Office Standard 2007

April 6

Sådan aktiveres Microsoft Office Standard 2007


Når du installerer Microsoft Office Standard 2007 softwarepakke på din computer, bliver du bedt om at aktivere din software til at kontrollere, at du bruger en ægte og lovlig produkt med Microsoft. Aktiveringen kræver dig også til at indtaste produktnøglen, der kommer med dit køb. Du kan fuldføre processen over internettet, eller du kan ringe til en Microsoft Office aktivering center for at tale med en repræsentant, som vil aktivere softwaren for dig.

Instruktioner

1 Indsæt Microsoft Office Standard installation 2007 cd'en i cd-drevet på din computer. Installation dialogboks vises på skærmen.

2 Vælg dit sprog og derefter klikke på knappen "Næste". Klik på muligheden "Jeg accepterer", og klik derefter på knappen "Næste" igen.

3 Indtast produktnøglen til Microsoft Office Standard 2007 i de respektive bokse. Du kan finde produktnøglen på pakken til din cd, eller i en e-mail, hvis du har købt softwaren online med et kreditkort.

4 Klik på "Næste" knappen og derefter klikke på "Aktiver ved hjælp af internettet" fra aktivering siden. Den software pakke vil automatisk blive aktiveret.

5 Klik på "Aktiver ved hjælp af telefonen" valgmulighed, hvis du ikke har en internetforbindelse eller hvis du ønsker at tale med en Microsoft Office-repræsentant.

6 Vælg det land du bor i fra drop-down menuen og derefter en liste over de nærmeste aktivering centre vil være til rådighed. Ring et af centrene og få produktnøglen klar til at give til repræsentanten du taler til.


relaterede artikler