Sådan Link Din eBay Auktioner til Øvrige Auktioner

February 21

Sådan Link Din eBay Auktioner til Øvrige Auktioner


Auktion programoversigter på eBay kan indeholde links til dine andre auktioner. Du kan også medtage op til 10 links til andre brugeres lister i din egen auktion. Der er to metoder til rådighed til at linke til andre auktioner. Den første bruger eBay eget opmærkningssprog til automatisk at generere et link til en anden eBay auktion. Den anden bruger HTML (Hypertext Markup Language) kode - den samme kode, der bruges til at skrive de fleste hjemmesider - for manuelt at indsætte et link. Enten metode virker på samme, og dit valg er udelukkende baseret på personlige præferencer.

Instruktioner

Markup

1 Indsæt teksten "{eBayStoresItem" (uden anførselstegn) i notering kasse med din auktion. Placeringen af ​​teksten vil bestemme placeringen af ​​linket.

2 Tilføj denne tekst:

ITEM = "x"

Sæt "x" med varenummeret af auktionen, du vil linke til.

3 Tilføj denne tekst:

Border = "x"

Sæt "x" med størrelsen i pixels af grænsen, du vil tilføje omkring linket, hvis nogen. For eksempel vil border = "1" producere en kant af én pixel tykkelse omkring link kassen.

4 Luk tag med "}" karakter. Din markup tekst vises nu sådan ud:

{EBayStoresItem ITEM = "40" border = "0"}

At teksten ville producere et link til eBay auktion varenummer 40 med ingen kant omkring link kassen.

HTML

5 I det område, du vil have linket skal vises, seværdighed:

<A href = "

6 Indtast webadressen på auktionen, du vil linke til. URL'en er den tekst, du indtaster i din browser for at nå frem til auktionen side. Angiv en afsluttende anførselstegn i slutningen af ​​URL'en sammen med en afsluttende parentes ( ">").

7 Indtast den tekst, der skal vises som linket. Dette er den tekst, der vil være blå og understregede, og at læserne vil klikke på for at komme til din anden auktion side.

8 Indtast "</a>" tag for at lukke forbindelsen. Din HTML-kode vises nu sådan ud:

<a href="Click" rel="nofollow"> http: //www.ebay.com&quot;> Klik her for at komme til min anden eBay auktion </a>

At teksten ville producere et link til eBay hovedsiden med teksten, "Klik her for at komme til min anden eBay auktion."

TIPS

  • Kontakt eBay links politik (se link i indtægter) for at kontrollere, at de links er du forsøger at inkludere følge reglerne. Listings, der ikke følger de retningslinjer, er genstand for fjernelse.

relaterede artikler