Sådan Oprette en Amazon Widget på en hjemmeside

February 28

Sådan Oprette en Amazon Widget på en hjemmeside


Hvis du kører en hjemmeside eller en blog, oprettelse af affiliate links med virksomheder som Amazon, Google og eBay kan være en god måde at tjene penge. Installation af en Amazon widget på dit websted er nemt. Her er hvordan du gør det.

Instruktioner

1 Sådan Oprette en Amazon Widget på en hjemmeside

Tilmeld dig Amazon associerede program. Dette er en forudsætning for at oprette en Amazon widget. (Se Ressourcer til linket til tilmeldingssiden). Du bliver nødt til at give dine kontaktoplysninger, samt oplysninger om dit websted. Når du indtaster denne information, gennemgå kontraktvilkårene og betingelser, og klik på det relevante afkrydsningsfelt at acceptere dem.

2 Sådan Oprette en Amazon Widget på en hjemmeside


Klik på "Build Links / Widgets" linket i venstre side af Amazon-side. Du vil blive præsenteret med en række widgets at vælge imellem, hver præsentere en anderledes Amazon produkt.

3 Gennemgå de forskellige muligheder og gøre dit valg. Nogle widgets, såsom karrusel eller lysbilledshow, tillader dig at håndplukke specifikke Amazon produkter og præsentere dem grafisk på dit websted. Dette er et godt valg, hvis du ønsker at personligt anbefale bøger eller andre elementer til dine brugere. Andre widgets, såsom Product Cloud, viser automatisk produkter er relevante for indholdet af dit websted. Dette er nyttigt, hvis du ikke ønsker at vælge individuelle produkter selv.

4 Tilpas din widget. Når du vælger din widget, vil Amazon give dig kontrol for dig at bruge i ændre sit udseende for bedre at matche udseendet og fornemmelsen af ​​din hjemmeside.

5 Tilføj din widget til din hjemmeside. Når du har tilpasset din widget og tilføjede produkter, vil Amazon give dig den kode, du har brug for at tilføje widget på dit websted. Hvis du er fortrolig med HTML, indsæt koden på din hjemmeside kode. Hvis du ikke er behageligt at arbejde med HTML, bare følge de specifikke instruktioner, Amazon giver for at kopiere og indsætte denne kode til dit websted, eller til populære steder såsom Wordpress og Blogger.

TIPS

  • Når du har tilføjet dit første widget, lad ikke din widget få forslidt. Hvis de samme links altid dukker, vil besøgende på dit websted begynde at overse dem. Hold tilføje indhold fra din Amazon Affiliate konto. Eventuelle ændringer, du foretager på Amazon bliver automatisk opdateret på din widget, så der er ingen grund til at ændre koden.
  • Tjek Amazons tips til at tiltrække kunder til at klikke på links på din widget og øge din indtjening.

relaterede artikler