Sådan Deltag Split ISO filer på en Mac

July 6

Sådan Deltag Split ISO filer på en Mac


ISO-filer er billedfiler, der indeholder alle de data udtrukket fra en optisk disk. Hvis en ISO-fil er for stor, er det almindelig praksis at opdele ISO fil i flere dele. Når dette er gjort, men du skal genforenes de ISO-filer med henblik på korrekt montere billedet. På en Mac-computer, genindtræde en ISO-fil kan gøres gennem programmet Terminal.

Instruktioner

1 Find de split ISO-filer på din computers harddisk, og træk hver fil på computerens skrivebord.

2 Klik på "Finder" ikonet i computerens dock, efterfulgt af "Programmer" mappe ikonet. Klik på "Utilities" mappeikonet og dobbeltklik på "Terminal" ansøgning ikonet for at starte programmet.

3 Skriv "cd / Brugere / brugernavn / Desktop" i Terminal vindue, med "brugernavn" erstattes af brugernavn du er logget ind. Tryk på "Return" -tasten.

4 Skriv "kat part1.iso part2.iso part3.iso> output.iso" i Terminal-vinduet, med "part1", "part2", "side3," osv erstattet af navnene på de ISO-filer, du ønsker at deltage sammen og "output" til det navn, du vil have sluttet fil at have.

5 Tryk på "Return" -tasten for at slutte sig til ISO-filer. Den resulterende ISO-fil vil blive gemt på din computers skrivebord.


relaterede artikler