Hvordan man laver en MSN Hotmail-konto

March 2

Hvordan man laver en MSN Hotmail-konto


E-mail er nu en almindelig form for kommunikation. Der er flere værter og klienter til at vælge imellem, når du starter en e-konto. Nogle gear deres tilbud til virksomheder. MSN Hotmail, på den anden side, er beregnet til rekreativ brug. Farverig grafik, en Instant Messaging-funktion og mulighed for at se e-mails på din mobiltelefon er de vigtigste attraktioner i at have en Hotmail-konto.

Instruktioner

1 Gå til MSN Hotmail hjemmeside. Se linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel. Klik på "Tilmeld dig" knappen.

2 Indtast din ønskede Hotmail-adresse i det første felt, mærket "Hotmail-adresse." Tryk på "Kontroller tilgængelighed" for at sikre din foretrukne e-mail-adresse er ikke allerede er taget af en anden bruger. Prøv en anden adresse, hvis det har.

3 Indtast en adgangskode. Du vil blive bedt om dette, når du logger ind på din Hotmail-konto. Gentag adgangskoden i boksen forudsat.

4 Indtast din alternative e-mail-adresse, hvis du har en, eller vælge et spørgsmål fra den viste liste. Spørgsmålet eller alternativ e-mailadresse er simpelthen en måde at Hotmail bekræfte din identitet, hvis du glemmer din adgangskode.

5 Indtast dit navn, nationalitet og fødselsdato i kasserne forudsat.

6 Indtast forvrænget kode, der vises på skærmen i det relevante felt under den. Igen, dette er en bekræftelse teknik til at stoppe bots registrerer e-mail adresser. Der er en "audio" valgmulighed for dem, der svagsynede.

7 Vælg, om du ønsker at modtage salgsfremmende tilbud fra MSN og associerede selskaber ved at markere eller fjerne markeringen af ​​afkrydsningsfeltet forudsat.

8 Tryk på knappen "Jeg accepterer" nederst på skærmen for at angive, at du accepterer Hotmail vilkår og betingelser.


relaterede artikler