Ideer til Yahoo Messenger Screen Navne

June 15

Dit kaldenavn er mere end et håndtag til at tale online med; det er din identitet. Den er altid bundet til dig, og hvordan du bærer dig selv, når du taler med andre online. Dit kaldenavn kan fortælle en person, en masse om dig, og plukke den rigtige vil hjælpe dig adskille dig fra mængden og oprette dig selv som individ.

Dit navn

Hvis du har et navn som "John Smith," dette er nok ikke den bedste vej at gå. Men hvis du har et originalt og unikt navn, kan du vende det til en Internet håndtag. Hvis dit navn allerede er taget, bruge alternative stavemåder såsom at bruge et symbol som en erstatning for et brev, såsom "@" for "A"

Interesser

Er du en ivrig elsker baseball? Udtryk, at kærlighed til USAs tidsfordriv, eller andre hobbyer eller interesser, du kan lide, gennem din skærm navn. Dette er en nem måde for folk at se, hvad du er ved.

fiktive karakterer

Tro det eller ej, mange die-hard fanatikere af visse bøger eller film tager deres skærmnavne fra mindeværdige figurer eller indstillinger fra disse intellektuelle egenskaber. Dette er ikke blot vise din kærlighed til dine foretrukne film, tv-serier eller bog, men du kan straks foretage tilslutninger med andre fans.


relaterede artikler