Sådan Konverter til A4 papirformat

May 18

Sådan Konverter til A4 papirformat


A4 papir størrelse er måling af papir med dimensionerne 8,3 x 11,7 inches, og bruges til at udskrive tekst og billeder i breve, kataloger og magasin. Dette papir størrelse er en standardstørrelse for dokumenter, der bruges over hele verden. Brugerne kan vælge tekst og billeder til at udskrive på dette papir størrelse ved at foretage justeringer i det program, som de har gjort dokumenter. Du kan justere printere til at være i overensstemmelse med denne side størrelse samt.

Instruktioner

1 Åbn det dokument eller billedfil, der skal udskrives. Vælg "File" og derefter "Åbn" i værktøjslinjen menu af programmet. Klik på dokumentet eller billedfil i "Open" vinduet og klik på "OK", når der vælges.

2 Juster printerindstillingerne for at udskrive dokumentet på A4-papir. Retur til menuen "Filer", vælg derefter "Sideopsætning" eller "Printerindstillinger" på listen i menuen. Klik på knappen "Egenskaber" i "Sideopsætning" vinduet for at vælge papirformat.

3 Klik på "Sidestørrelse" drop-down menuen i "Sideopsætning" vinduet, skal du vælge A4-papir fra listen derefter. Naviger til afsnittet "Sidelayout" af vinduet næste, og vælg "Tilpas til side" for at sikre, at teksten er i overensstemmelse med sidestørrelse. Klik på "OK" i bunden af ​​vinduet muligheder for at acceptere ændringerne.

4 Flyt skyderen i toppen eller bunden af ​​printerens arkføder område at tilpasse sig den A4-papir. Dette vil gøre det muligt at papiret til at passe sikkert i printeren, så de udskrives ordentligt uden jamming i rullerne. Sæt papiret i arkføderen efter justering.

5 Udskriv dokumentet eller billedet på papiret ved at vælge "Filer" og derefter "Udskriv" fra programmets menu. Indtast det antal kopier, der er nødvendige i feltet "Kopier" og vælg "OK" for at udskrive dokumentet ved afslutningen.


relaterede artikler