Sådan udskriver til en lokal printer, mens du bruger Terminal Services

April 13

Sådan udskriver til en lokal printer, mens du bruger Terminal Services


Terminal Services er et program tilgængelig i Microsoft Windows-operativsystemet. Med introduktionen af ​​Windows 2000, Microsoft gav brugerne mulighed for at fjernstyre andre maskiner på netværket ved hjælp af en konsol vindue. Ansøgningen blev omdøbt efter Windows XP til Fjernskrivebord men de samme funktioner fortsætter. Fjernbetjeningen session skal konfigureres til at bruge lokale printere, når du opretter forbindelse til en maskine på netværket.

Instruktioner

1 Klik på "Star" t på Windows-knappen og vælg "Kør". I tekstfeltet, indtaste "mstsc" og tryk på "OK" knappen. Dette åbner vinduet Terminal Services.

2 Klik på knappen "Indstillinger". I det sidste afsnit, markere afkrydsningsfeltet "Printere", og klik derefter på knappen "Connect".

3 Klik på Windows "Start" på den eksterne maskine, og derefter vælge "Kør". Indtast "tscc.msc", og tryk på "OK" knappen.

4 Klik på fanen "Client Settings". I dette vindue, markere afkrydsningsfeltet "Opret forbindelse klient printere ved logon." I den anden sektion mærket "deaktivere følgende," fjern fluebenet mærket "Windows Printer Mapping." Klik på "OK" knappen.

5 Log af Terminal Services-session og log på igen. De lokale printere er nu kortlagt, og du kan udskrive på dem ved hjælp af Terminal Services.


relaterede artikler