Hvorfor har min computer Always Say Kan ikke finde server?

August 9

Hvorfor har min computer Always Say Kan ikke finde server?


Hvis du surfer på internettet og konstant modtager en "Kan ikke finde server" eller "Server DNS blev ikke fundet" fejl, er der en række ting, der kan forhindre dig i at nå det websted, du vil besøge. A "Kan ikke finde server" fejl er generelt skyldes en fejl på serveren af ​​hjemmesiden du ønsker at besøge, men lejlighedsvis vil du modtage en fejlmeddelelse, når din computer har et problem.

Ingen internetforbindelse

Hvis du ikke har en aktiv internetforbindelse, vil din computer ikke finde serveren den ønsker at finde. Kontroller Ethernet-kabler er tilsluttet computeren, og sørg for at de er forsvarligt tilsluttet Ethernet-portene på både computeren og modemmet. Hvis du bruger en trådløs internetforbindelse, skal du sørge for, at computeren er sluttet til det trådløse lokalnetværk.

ISP er Down

Hvis computerens tilslutninger er fint, kan din Internet Service Provider (ISP) være oplever en serviceafbrydelse. Hvis din internetudbyder er nede, vil det være i stand til at dirigere din computer til de steder, du vil besøge. Ring til kundeservice på din internetudbyder og spørge dem, hvis der er en afbrydelse i tjenesten i dit område. Hvis der er en service udfald, skal du vente, indtil tjenesten er genoprettet, før du kan surfe på internettet.

Host server er nede

Mange "Serveren blev ikke fundet" fejl opstår, når serveren, der er vært det websted, du ønsker at besøge nedbrud eller er lukket ned for vedligeholdelse. Når en server er offline, kan din computer ikke forbindes til det, og det kan ikke vise det websted, du ønsker at besøge. Større hjemmesider og corporate websider taber penge, når deres hjemmesider er offline, så de fleste vedligeholdelse vil tage en relativt kort tid til at udføre eller vil blive udført sent på aftenen når de fleste besøgende sover. Vent 20 til 30 minutter, hvis du har mistanke om, at værten server er nede, og derefter forsøge at besøge hjemmesiden igen.

Forkert adresse

Hvis du indtaster den forkerte adresse i browserens adresselinje, vil det ikke tage dig til det websted, du vil besøge. Når et websted ikke findes, vil din browser returnere en "Kan ikke finde server" fejl. Tjek den indtastede adresse i adresselinjen for stavefejl at undgå denne fejl.

Browser Security Issue

Nogle gange, webbrowseren selv er skyld i ulykken. Opdateringer er frigivet til din browser kan utilsigtet forårsage en "Kan ikke finde server" fejl på visse hjemmesider. Websteder, der bruger SSL sikkerhedscertifikater kan også give problemer i både Internet Explorer og Mozilla Firefox. Fejl forårsaget af internetbrowseren er sjældne, så tjek støtte dokumentation for din browser for at afgøre, om din browser er skyld i ulykken.


relaterede artikler