Anvendelser af Adobe Photoshop CS3

July 25

Anvendelser af Adobe Photoshop CS3


Selvom skabt til billedredigering, de anvendelser for Photoshop CS3 er ubegrænsede. Adskillige kunstnere samt grafiske designere har fundet deres færdigheder utilstrækkelig uden brug af softwaren. At bygge bro mellem det naturlige kunstner og digital sammensætning, har Photoshop CS3 sat standarderne for redigering, oprettelse og tilpasning i multi-media verden af ​​design.

Historie og Betydning

Udgivet i slutningen af ​​2006, Photoshop CS3 var Adobes 10. udgave af grafik redigeringssoftware, forud Adobes frigivelse af CS4 i 2008. Bruger til Photoshop CS3 er ubegrænsede tak til CS3 opgraderinger fra sin forgænger, CS2. Adobe tilføjet ekstra funktioner, som Adobe Bridge, der giver nem adgang til mediefiler, smarte filtre, der gør det muligt udskiftelige filtre og avancerede animerende værktøjer.

Billedredigering

Foto redigering er den mest oplagte af anvendelser for Photoshop CS3. Med mange justeringer tilstand, såsom foto filtre, sande sorte og hvide kapaciteter, og hue mætning kontroller, Photoshop er ideel for fotografer af enhver erfaring niveau. Photoshop har flere funktioner ideel til billedredigering såsom farve balance, fremhæve og kontrast værktøjer, hurtige masker, healing og fjernelse af røde øjne funktioner og kloning funktioner til at helbrede falmede eller beskadigede fotos.

Oprettelse Art

En af de mest utrolige anvendelser for Photoshop CS3 er evnen til at skabe kunstneriske stykker. Bortset fra at redigere værktøjer, Photoshop CS3 har hundredvis af forskellige penselindstillinger. Nogle af disse børste stilarter er våde og tørre medier, kalligrafiske, skygge, naturlig og faux finish. Photoshop CS3 muliggør brugen af ​​lag med flere forskellige blandingstilstande og filter gallerier for at tilføje visse effekter som korn eller underlag.

Animation og 3D

En overraskende anvendelse til Photoshop CS3 er evnen til at animere billeder. Photoshop CS3 har frame animation og tidslinje funktioner. Begge funktioner tillader optimering af de involverede i animationen lag. Frame animere indebærer redigerbare lag, der bevæger sig og skifter til at vise animation. Tidslinje animerende indebærer en skyderen med forudindstillede centrale rammer og funktioner, som ændrer, hvordan lagene vises under animationen.
En anden uvurderlig brug for Photoshop CS3-brugere er dens 3D-funktionen. Grafiske designere kan se logoer med tekst og billeder som selvstændige 3D-billeder, med fuldt understøttet og kan tilpasses egenskaber.

Opret PDF, web og Device Ready filer

En væsentlig brug for Photoshop CS3 er evnen til at oprette PDF eller Portable Document Format filer. Ligesom virtuelle sider til internettet, PDF-filer er nyttige til visning uanset udsigtsplatform, hvilket betyder nogen på enhver computer kan se filen. Brugere kan oprette sikre PDF-filer, der kræver adgangskoder for at sikre kun de tilsigtede udsigt publikum, downloads eller udskriver materialet i filen.
Photoshop CS3 har web og enheder klar muligheder, der giver brugerne mulighed for at tilpasse kvalitet og filstørrelse. Ofte billeder i høj kvalitet er store filer, og med internettet og enhedens funktion, kan brugeren se den originale fil i et vindue, mens forpremiere den samme fil som sin størrelse og kvalitet justeres til at opfylde filstørrelse restriktioner. Denne funktion bevarer så meget kvalitet som muligt.


relaterede artikler