Sådan læses Email på server

November 6

Medmindre du være vært for din egen e-mail-server, hvilket er usandsynligt, er din e-mail opbevares ved en ekstern mailserver. En mailserver er en computer eller anden enhed, der besidder alle de mail-filer og deler disse filer ved hjælp af LAN, WLAN eller internettet. I de fleste tilfælde din email vil blive opbevaret på serveren i værtslandet selskab, såsom Google, MSN eller en anden e-mail-selskab. Du er nødt til at få adgang til din konto ved hjælp af internettet til at læse din email på e-mail-serveren.

Instruktioner

Sådan Læs Email på en Remote Mail Server

1 Åbn din internetbrowser, og gå til den webside, der hoster din e-mail, som Gmail, Yahoo! Mail, AOL Mail eller Windows Live Hotmail.

2 Vælg & ldquo; Log ind & rdquo; eller & ldquo; Log ind & rdquo; link på websiden.

3 Input din e-mail-konto og adgangskode. Presse & ldquo; Log in "eller" Log ind ".

4 Klik på mail, du gerne vil læse. Det vil åbne automatisk for dig til at læse den.

Sådan Læs Email på en Personal Mail Server

5 Opret forbindelse til netværk, hvor din mailserver fungerer. Klik på "Start" knappen, klik på "Opret forbindelse til" og vælg det netværk med e-mail-serveren på det. Du kan være nødt til at logge på netværket med et brugernavn og password. Klik på "Log ind".

6 Åbn din mailserver-program på din computer via netværket. Den e-mail-serveren vil sandsynligvis være i en delt mappe for nettet eller i "Programmer" mappe på din computer. Dobbeltklik på programmet for at åbne det. Hvis der er flere brugere til mailserveren, kan du nødt til at logge på din e-mail-konto med et brugernavn og password. Tryk på "Log ind".

7 Dobbeltklik på den e-mail, du vil læse. E-mailen vil åbne i samme vindue eller et andet vindue, afhængigt af din e-mail-server & # 039; s software.


relaterede artikler