Sådan Switch Fra integrerede grafik til en kort

September 25

Sådan Switch Fra integrerede grafik til en kort


Hvis du har en computer med en integreret video chipset, kan du øge ydelsen på din pc betragteligt ved at installere et selvstændigt grafikkort. Fordi en integreret grafik chipset normalt består af kun en eller to små chips, udførelsen er ikke nær så robust i forhold til en ægte grafikkort.

Installation af en stand-alone grafikkort vil forbedre ydelsen på din computer på andre måder også. For eksempel integrerede chipsæt dele hukommelse og processor ressourcer med andre komponenter i computeren, og dermed bremse computing hastighed. En sand grafikkort giver dig mulighed for at frigøre disse ressourcer og forbedre computerens ydeevne og samlede hastighed.

Instruktioner

1 Sluk pc'en. Afbryd strømkablet og andre kabler, og derefter placere computeren på en robust arbejde overflade. Anbring computeren på siden med sidepanelet vender opad.

2 Brug stjerneskruetrækker til at løsne og fjerne skruerne på bagsiden af ​​computeren sagen. Fjern side-panelet dække og sæt den til side. Bevæg nogen magt eller fladkabler af vejen, der forbyder adgang til PCI-Xpress-kort slot på bundkortet.

3 Fjern skruen fra ekspansion dækslet på bagsiden af ​​sagen, og træk derefter dækslet ud, og sæt det til side. Sæt det nye grafikkort i PCI-Express slot. Skub den nye video-kortet i åbningen forsigtigt, men fast indtil helt ind. Fastgør den nye video-kortet i åbningen med støttemur skrue du fjernet fra dækslet.

4 Tilslut seks eller otte-pin strømkabel fra strømforsyningen til den nye grafikkort hvis kortet har en tilslutning stikkontakt.

5 Luk pc'en sagen og vende tilbage computeren til dens oprindelige placering. Tilslut netledningen og alle kabler. Tænd computeren, og vent på, at starte op i Windows.

6 Indsæt video card driver disk i cd / dvd-drevet på din computer. Vent til disken for at auto-start, og klik derefter på "Installer" eller "Setup" knappen. Følg vejledningen på skærmen for at installere de nye skærmkortdrivere på din computer. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det.

TIPS

  • Med de fleste computere, installere en stand-alone grafikkort automatisk deaktiverer den integrerede video chip. Men på nogle bundkort, skal du manuelt deaktivere den integrerede grafikkort i BIOS. Det nye grafikkort vil virke, selvom du ikke deaktiverer den integrerede chip, men der kunne være konflikter i nogle programmer. Der henvises til bundkortet brugervejledningen for specifikke instruktioner.
  • Altid bære en anti-statisk håndledsstrop, før du arbejder inde i computeren. Komponenter er meget følsomme over for skader fra statisk elektricitet.

relaterede artikler