Sådan Lær Grundlæggende Computer Networking

August 1

Sådan Lær Grundlæggende Computer Networking


Selv om grundlæggende til databehandling, kan netværk være udfordrende at forstå. For at få en god forståelse af grundlæggende computernetværk det hjælper enormt at oprette dit eget hjemmenetværk. Du bliver nødt til at gøre en smule af at studere, men som har en hands-on sted at se, hvordan netværk virkelig arbejde er uvurderligt.

Instruktioner

1 Køb en grundlæggende router. En router er en lille, billig hardware enhed, som lader du netværk flere computere via netværkskabler og ofte har en trådløs komponent, der vil lade dig netværk mange trådløse computere.

2 Køb eller finde to eller flere computere med en trådløs eller kablet netværkskort. Stort set alle computere har en vis form for netværkskort og bærbare computere har normalt begge typer.

3 Installer routeren i nærheden af ​​computeren, der har behov for en kabelforbindelse. Slut kablet computer til routeren med et netværkskabel fra din router til dit netværkskort. Åbn en webbrowser på computeren og indtast IP-adressen i routeren instruktioner, sammen med forudsat brugernavn og adgangskode. Læs gennem manualen for at lære alt om de basale netværksmuligheder. Tilslut andre kablede computere på samme måde.

4 Åbn Kontrolpanel på din trådløse computer og klikke på "Netværksforbindelser". Kig efter "Vis trådløse netværk." Vælg dit netværk og vælg "Connect".

5 Find et online netværk kursus som dem, der tilbydes på Lynda.com eller en bog, der forklarer, computernetværk og prøve alt ud på dit hjemmenetværk. Nogle gode fliser er "Home Networking Gør-det-selv For Dummies" eller "Networking Bibelen."


relaterede artikler