Sådan Clear Tabs i Open Office

August 3

Sådan Clear Tabs i Open Office


Selvom du kan tilføje nye faner til dine OpenOffice dokumenter med et enkelt klik med musen, fjerne dem kan være en smule mere kompliceret. Selv når du har ryddet alle de faner fra en linje eller afsnit, kan de stadig dukke op et andet sted i dokumentet. OpenOffice Writer giver de værktøjer, du har brug for at rydde faner én efter én, afsnit af stk eller gennem et helt dokument.

Instruktioner

Anvend Standard Style Til Hele dokumentet

1 Start OpenOffice og indlæse et dokument.

2 Tryk på "Ctrl-A" for at markere hele teksten i dit dokument.

3 Klik på pilen i feltet "Styles" ligger i værktøjslinjen, og klik derefter på "Standard". Dette skridt vil anvende "Standard" stil uden tilsat fanerne til hele dokumentet. OpenOffice standardindstillinger faner, er imidlertid ikke påvirket. Hvis din organisation bruger et tilpasset stil for en bestemt type dokument, kan du anvende den i stedet for den standard standardtypografi.

Stk Dialog og Format Paintbrush

4 Klik hvor som helst inden et enkelt afsnit.

5 Klik på menuen "Format" og klik på "Stk." Du kan også åbne "§" dialogboksen ved at klikke på knappen "Flere indstillinger" i "§" i sidepanelet.

6 Klik på "Faner" fanen, klik på "Delete All" og derefter klikke på "OK."

7 Klik på "Format Paintbrush" knappen på værktøjslinjen.

8 Klik på musen hvor som helst i løbet af det næste afsnit i dit dokument. For det eneste resterende afsnit eller linje i dokumentet, skal du klikke på "Format Paintbrush" knappen, og klik derefter på det afsnit for at fjerne fanerne. Hvis du ved et uheld klikker på musen igen i dokumentet, når du har penslen, skal du vælge et afsnit, der allerede er ryddet, og klik derefter på "Format Paintbrush" igen før du fortsætter.

TIPS

  • Du kan redigere eller slette en individuel fane på linealen ved at dobbeltklikke på det, og derefter klikke på knappen "slet" i dialogboksen Afsnit. Du kan også slette en enkelt fane ved at vælge den, holde venstre museknap nede, og derefter trække det til langt venstre eller højre side af linealen, indtil det forsvinder.

relaterede artikler