Sådan opgraderer fra Windows 2000 til Windows XP Pro

March 11

Sådan opgraderer fra Windows 2000 til Windows XP Pro


Opgradering af Windows-operativsystemet er en god måde at give din computer tilføjede liv og adgang til alle de nyeste software og sikkerhedsfunktioner. Med Microsoft afskære support til Windows 2000 i juli 2010, at det haster at flytte dit system til en nyere platform kan ikke overvurderes. Opgradering til Windows XP Pro er den logiske flytte for at gøre, som nyere Windows-operativsystemer sandsynligvis vil være for intensiv til en ældre computer. Heldigvis, Microsoft gør Windows 2000 til Windows XP Pro opgradering proces hurtigt, nemt og smertefrit.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopier dine vigtige data, før du gør noget. Opgradering fra Windows 2000 til Windows XP er en væsentlig systemskifte, der potentielt kan medføre tab af data, hvis der opstår fejl. Må ikke fortsætte med opgraderingen, indtil dine data er gemt andre steder!

2 Kør en harddisk kontrol for at sikre, at din harddisk er stabil, før du begynder Windows XP-opgradering.

3 Degragment harddisken, når du bekræfter, at harddisken er sundt. Installationen af ​​Windows XP vil gøre nogle alvorlige justeringer af din system, der vil operere mere rent på en defragmenterede disk.

4 Indsæt Windows XP Professional installationsdisken.

5 Genstart computeren.

6 Indtast din system-BIOS ved at trykke på F10, så snart computeren splash vises. Du bliver nødt til at ændre boot rækkefølge fra den primære harddisk til CD / DVD drev til at opgradere Windows.

7 Vælg "Advanced BIOS" fanen.

8 Ændre startrækkefølgen så cd / dvd-drevet er den første enhed på listen.

9 Vælg "Gem ændringer og Exit" for at genstarte computeren igen, og derefter lade computeren til at starte Windows XP Pro installationsdisken.

10 Vælg "Installer Windows XP" på velkomstskærmen, at belastninger.

11 Vælg "Upgrade" som "Installation Type", og klik derefter på "Næste".

12 Vælg "Accepter" i brugeraftalen skærmen, og klik derefter på "Næste".

13 Indtast din Windows XP Pro bruger nøgle, og klik derefter på "Næste". Brugeren nøglen er generelt findes på den cd tilfældet, at din installation disk kom.

14 Vælg "Ja" for at hente opdaterede opsætningsfiler hvis du er forbundet til internettet. Hvis du ikke er, skal du vælge "Nej" og derefter klikke på "Næste".

15 Installationen vil fortsætte efter dette tidspunkt tager cirka 45 minutter, afhængigt af hastigheden på din computer. Når installationen er færdig, vil computeren genstarter og Windows XP Pro vil blive startet som dit operativsystem.


relaterede artikler