Sådan opgraderer en HP Pavilion ZD8215 Video Card

May 24

HP Pavilion ZD8215 laptops kommer med et ATI Mobility Radeon X600 grafikkort. Dette er en acceptabel mulighed, men hvis du vil have et bedre grafikkort, er der flere valgmuligheder for opgradering ved at købe et andet kort og installere det selv. Opgradering af grafikkort vil hjælpe med videoredigering og grafisk design egenskaber.

Instruktioner

1 Køb et nyt skærmkort, der er acceptabelt for HP Pavilion ZD8215 og er inden for dit budget rækkevidde. Du kan bestille online fra et af de steder, der er anført i afsnittet Ressource eller køb fra en lokal computer leverandør.

2 Fjern netledningen fra bagsiden af ​​din bærbare computer. Fjern batteriet ved at skifte batteriet for at låse op og glider væk fra computeren.

3 Åbn den bærbare computer og bruge en lille skruetrækker til at løfte strimlen på afbryderknappen og derefter fjerne og der er afsat. Skru de tre skruer under strimlen bare fjernet og tape dem til et stykke papir og etiket.

4 Løft og fjern tastaturet. Vær forsigtig, fordi båndet fastgør tastaturet til bundkortet skal frigives, før helt at fjerne tastaturet. Fjern båndet ved at trykke på udgivelsen, så der er afsat.

5 Find skærmkortet i midten under hvor tastaturet var tidligere. Fjern skruerne omkring den gamle grafikkort og løft kortet ud af computeren.

6 Åbn emballagen med det nye grafikkort og læg det ind i åbningen, så vedhæfte skruerne. Spænd skruerne med omhu ikke at over-stramme dem.

7 Sæt bånd på tastaturet og derefter vende tilbage tastaturet og fastgør skruerne. Placer strømskinne dæksel og klikker på plads. Retur batteriet på plads og stik i computeren.

8 Tænd for computeren, og lad den starte op. Computeren vil vise, at ny hardware er installeret og vil anmode om at installere driveren. Accepter installationen og lade computeren for at fuldføre installationen.


relaterede artikler