Sådan Send en e-mail

June 11

E-mail, den forkortede betegnelse for "elektronisk post", er blevet en standard form for kommunikation for mange over hele verden. Folk bruger e-mail til at holde kontakten med venner og familie, dele billeder, sende eller indhente oplysninger, kommunikere med kolleger og et væld af andre grunde. I denne dag og alder, e-mail er næsten lige så vigtigt som telefonen. Hvis du aldrig har sendt en e-mail, kan det virke skræmmende i starten, men nedenstående trin vil lede dig gennem det.

Instruktioner

1 Vælg en e-mail-udbyder. Hvis du har adgang til internettet derhjemme, vil din Internet Service Provider (såsom AOL, Comcast, etc.) give dig en e-mail-konto. På samme måde kan du har fået en e-mail-konto ved din skole eller arbejdsgiver. Hvis ikke, er der masser af gratis e-mail-udbydere som Yahoo !, Hotmail, Gmail og mere. Se afsnittet Ressourcer nederst på siden for at finde en gratis e-mail-udbyder.

2 Oprette en konto. For at oprette en konto med en e-mail-udbyder, vil du sandsynligvis nødt til at indtaste dit navn, adresse, telefonnummer, alder eller fødselsdato og eventuelt yderligere personlige oplysninger.

3 Vælg et brugernavn og en adgangskode. Som en del af installationen, vil du blive bedt om at vælge et brugernavn og en adgangskode. Dit brugernavn vil blive en del af din e-mailadresse. Så hvis din e-mail-udbyder er miscemailprovider.com og du vælger "imastud" som dit brugernavn, vil din nye e-mailadresse være [email protected]

4 Log ind på din konto. Når din e-mail-konto er sat op, gå til din e-mail-udbyder hovedside. Du vil blive bedt om at logge ind ved at indtaste dit brugernavn og password.

5 Åbn en ny e-mail-vindue. På din primære e-mail-side, vil der være et sted at klikke for at åbne en ny e-mail. Afhængig af din e-mail-udbyder, kan dette sted være mærket på en af ​​mange måder, herunder "Ny", "Compose", "Skriv Mail" eller "Ny e-mail."

6 Indtast modtagerens e-mail-adresse. Det første felt i din tom e-mail vindue skal være "Til" feltet. Indtast modtagerens hele e-mail-adresse. Hvis du ønsker, at e-mail for at gå til flere modtagere, skal du adskille hver adresse med et komma.

7 Indtast et emne (valgfrit). Den næste tomme kasse bør være emnefeltet. Det er her, du kan skrive et ord eller en sætning, at give modtageren en idé om, hvad din e-mail er om. Hvis du ikke indtaster et emne, vil e-mail ankommer med "Ingen emne" eller blot intet overhovedet i emnefeltet.

8 Skriv den e-mail. Under emnefeltet er en stor tom kasse. Det er her, du skriver selve e-mailen.

9 Klik på "Send". Når du er færdig med e-mail og har stavekontrol eller læse korrektur på det, som du ønsker det, skal du blot klikke på "Send" knappen og off det vil gå. Afhængig af din udbyder og modtagerens udbyder, kan e-mail ankommer øjeblikkeligt eller det kan tage et par minutter.

TIPS

  • Hvis du vil sende billeder eller dokumenter sammen med en e-mail, kigge efter en knap der hedder "vedhæftede filer".
  • Tjek de værktøjslinjen funktioner på din e-mail-vindue. Disse kan give dig mulighed for at ændre skrifttype, farve og stil af din tekst. Stavekontrol kan også indbefattes.
  • Vær forsigtig, når du vælger et brugernavn, da det kan sige meget om dig. Du vil sandsynligvis ikke have [email protected] vises på dit cv.
  • Vær forsigtig med fly-by-night email udbydere.