Sådan fjernes en MacBook adgangskode

June 13

Sådan fjernes en MacBook adgangskode


Hver brugerkonto på en MacBook computer har en adgangskode, der er forbundet med det. Når brugerne har deres eksisterende password, kan adgangskoden nemt fjernes fra menuen "Systemindstillinger" under fanen "Konti". Men når du ønsker at fjerne en adgangskode uden at vide, hvad det er, vil du nødt til at følge en anden proces, der eksisterer til sikkerheden. Denne proces hjælper med at beskytte din MacBook ved at forhindre uautoriserede personer i at fjerne og ændre password.

Instruktioner

1 Start computeren ved hjælp af din OS X Install-disk. For at gøre dette, satte disken i computeren, og tryk på start-tasten, mens du holder "C" tasten på tastaturet. Hold "C" tasten nede, indtil OS X opstart vises.

2 Vælg det sprog, du ønsker at starte på, og tryk på pileknappen.

3 Indtast "Password Reset" vinduet. I "Utilities" menuen øverst på skærmen, skal du vælge "Password Reset" eller "Nulstil adgangskode".

4 Fjern adgangskoden MacBook og erstatte det med et nyt password. Vælg harddisken volumen, som du vil fjerne adgangskoden. Brug rullemenuen til at vælge navnet på den bruger, hvis adgangskode du ønsker at ændre. Indtast den nye adgangskode to gange. Tilføj en adgangskode tip, hvis det ønskes. Tryk på "Gem" for at gemme den nye adgangskode.

5 Luk "Password Reset" vinduet ved at trykke på den røde knap i øverste venstre hjørne af vinduet. I menuen "Mac OS X Installer", vælg "Afslut Mac OS X Installer." Tryk på "Genstart" for at fuldføre processen.


relaterede artikler