Kan du downloade Streaming film fra Netflix?

April 13

Kan du downloade Streaming film fra Netflix?


Netflix er en online filmudlejning tjeneste, hvor medlemmer nyder tusindvis af film og tv-udsendelser som streaming video gennem "Watch Straks" service. Dog kan film på Netflix ikke downloades direkte til din computer, når du bruger "Watch Straks" service. Du kan stadig få en masse glæde af din Netflix-konto og bruge andre tjenester video-on-demand at downloade film.

Brug Netflix Watch øjeblikkeligt

Netflix tillader ikke video downloads af streaming-videoer fra "Watch Straks" bibliotek. Selvom du ikke kan hente de videoer, kan du streame en film eller tv viser en ubegrænset mængde af gange med din betalte Netflix-medlemskab. Men film og tv-udsendelser, på Netflix bliver tilføjet og fjernet hver uge, så det er ikke garanteret en video vil være tilgængelig hele tiden, i modsætning til hvis du havde downloadet filen.

File Format

Netflix streamer digital video med Microsoft Silverlight, hvilket gør videoen streams umuligt at hente. , En fordel ved at anvende Silverlight til at streame video er, at du kan ændre kvaliteten afspilning baseret på hastigheden på din internetforbindelse. Denne funktion giver jævn videoafspilning med enhver internetforbindelse, selvom brugere med forbindelser under 1.5Mbps måske bemærke en meget lav kvalitet billede.

Udgifter til service

Medlemskab til Netflix Watch Straks bibliotek koster omkring $ 7,99 per måned, som i juni 2011, som handler om prisen på en digital download til en mainstream film på video-on-demand-sites, der giver brugerne mulighed for at downloade film. For samme pris som at eje en film, vil du have adgang til tusindvis fra ethvert sted, hvor du har en computer eller Netflix-kompatibel video-enhed og en internetforbindelse.

Alternativer til Download af film

En anden idé er at bruge Netflix sammen med en anden video-on-demand websted, der vil give dig mulighed for at downloade film. Du kan se en film på Netflix og betale for en digital download fra en tjeneste som Amazon Instant Watch, Apples iTunes Store eller Vudu. Ved at bruge denne metode, kan du få vist en film til en lav pris med din Netflix-konto og derefter købe en digital download, hvis du gerne vil eje filmen.