Hvordan man laver HTML på Dreamweaver

January 22

Adobe Dreamweaver er et web-authoring værktøj, der giver en brugergrænseflade til folk, der ikke ved, hvordan man kode hjemmesider. Du kan tilføje indhold til dit websted og frit gøre layouts uden kodning viden. Da dette er et WYSIWYG program, skal din design i designvisning ligner det design, der vil dukke op på en webbrowser. Adobe Dreamweaver fungerer også som en HTML-editor, hvor du kan tilføje eller redigere HTML-koder til at finjustere dit design.

Instruktioner

1 Start Adobe Dreamweaver fra menuen Start, og klik på "File" på menulinjen. Klik på "Ny", hvis du ønsker at begynde at gøre dine HTML-koder fra bunden eller klik på "Åbn" for at redigere HTML-koder af en eksisterende side.

2 Klik på "Window" på menulinjen og klikke på "Code Inspector" for at få en boks, hvor du kan skrive HTML-koder.

3 Skriv eventuelle gyldige HTML-koder for at se resultatet i designvisning i realtid. For eksempel vil skrive <center> test </ center> i kodeksen Inspector centrere ordet "test" på din side. Klik på menuen "Filer" og klik på "Gem" eller "Gem som ...", hvis du ikke ønsker at overskrive filen for at gemme dit HTML arbejde.

TIPS

  • Du kan også klikke på "Vis" menuen og vælg "Code", hvis du foretrækker at gøre din HTML i fuld skærm. Vælg "Code og Design" element fra menuen til at splitte din Adobe Dreamweaver i halve, hvor den ene side viser HTML-koden boksen og den anden side viser designvisning.
  • Hvis du vil indsætte et uddrag af HTML-kode i dit design, skal du højreklikke på stedet af din side, hvor du vil indsætte koden og klik på "Indsæt HTML ..." Indsæt eller indtast HTML-koden i tekstfeltet forudsat og tryk på "Enter" tasten for at tilføje den.
  • Skriv tekst eller indsætte objekter ved at trække dem til designvisning for at se de tilsvarende kodeændringer når du indlæser Code Inspector. Anvende enhver formatering og positionering ændringer ved hjælp af de forskellige Dreamweaver funktioner findes på værktøjslinjer og menulinjer vil også opdatere koden. Overholdelse af kodeændringer kan hjælpe dig med at lære mere om HTML-kodning, mens du arbejder.

relaterede artikler