Hvordan virker en trådløs projektor arbejde?

February 28

Hvordan virker en trådløs projektor arbejde?


Uanset om den bruges i et hjem, klasseværelse eller forretning indstilling, trådløse projektorer reducerer trådede rod i dit miljø. De er også praktisk, fordi enhver laptop eller enhed, som sender et trådløst signal - som på tidspunktet for offentliggørelsen, er de fleste enheder - kan oprette forbindelse til det samme netværk og dele arbejde eller underholdning via projektoren. Flere trin oprette en trådløs projektor arbejde, men processen er let at forstå.

projektor

Den første del af trådløs projektor funktionalitet er at forbinde din trådløse projektor til dit trådløse netværk. Processen varierer lidt fra mærke til mærke og model til model, men i de fleste tilfælde, vil projektoren har en indstillingsmenu du kan få adgang, når du tænder for projektoren. Brug menuen Indstillinger for at vælge den korrekte trådløse netværk og indtaste et password, hvis det er nødvendigt. Din projektor vil give dig besked, når forbindelsen er oprettet.

Computer

Nogle trådløse projektorer kræver, at du installerer software og drivere på computeren, før at kunne forbinde de to; andre trådløse projektorer har ingen software krav. Fra din computers "Start" menuen, skriv "Opret forbindelse til et netværk projektor" i søgefeltet; dette vil hente projektor guiden Network. Du kan derefter oprette forbindelse til projektoren ved at søge efter en projektor (Microsofts anbefalede valg) eller indtaste projektorens netværksadresse, hvis du kender det.

Overførsel

Når din projektoren er forbundet til dit netværk, og computeren er låst fast i projektoren, vil du være i stand til at overføre data. Overdragelsen sker på samme måde som enhver anden overdragelse netværksbaseret data. Din computer sender et signal til en trådløs router eller et trådløst adgangspunkt; at trådløs enhed omdirigerer derefter signalet at sende via det trådløse projektor.

Fejlfinding

Den fejlfinding proces varierer efter hver enkelt mærke og model af projektor; din brugermanual vil hjælpe dig med detaljerne relateret til din projektor. Men hvis projektoren ikke fungerer korrekt, kan du prøve flere universelle fejlfinding før dykke ned i alle modelspecifikke noter. Først sikre projektoren er tændt og sluttet til det trådløse netværk. Sørg for, at din computer er forbundet til det samme trådløse netværk. Også, hvis du har indtastet et netværk adresse projektoren, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekt. Du bør også sørge for, at en firewall på din computer eller i dit netværk ikke forhindrer forbindelsen.


relaterede artikler