Sådan fjernes kommentarfeltet Sektion Fra Tumblr

November 17

Sådan fjernes kommentarfeltet Sektion Fra Tumblr


Fjern kommentarer og noter fra dine indlæg til at holde fokus på din blog på dens indhold. Mens Tumblr ikke giver en kommentarer sektion i indlæg som standard, mange temaer giver mulighed for at medtage Disqus kommentarer. Tumblr noter sektion ligner en kommentarer sektion i, at det indeholder en liste over brugere, der har reblogged eller kunne lide dine indlæg. Rediger HTML-koden på din blog tema for at slette uønskede afsnit fra din blog.

Instruktioner

1 Naviger til Tumblr siden Tilpas (se link i indtægter). Log ind med din konto, hvis det er nødvendigt. Alternativt kan du klikke på knappen "Tilpas" på din blog offentlige side mens du er logget ind.

2 Klik på knappen "Rediger HTML" i indholdsoversigten i din blogs Tilpas side.

3 Tryk på "Ctrl-F" for at åbne Tumblr s Find værktøj. Indtast "{blok: PostNotes)" (uden anførselstegn) i søgefeltet og find derefter afsnittet dit tema HTML-kode noter. Slet afsnittet koden noter starter med {blok: PostNotes} og slutter med {/ blok: PostNotes}.

4 Tryk på "Ctrl-F" og derefter søge efter "{blok: IfDisqusShortname}" (uden anførselstegn) for at finde afsnittet bemærkninger af din kode Disqus, hvis de er tilgængelige. Slet afsnittet bemærkninger i din kode Disqus startende med {blockIfDisqusShortname} og slutter med {/ blok: ifDisqusShortname}. Nogle temaer kan ikke indeholde en Disqus sektion.

5 Klik på knappen "Opdater Preview" for at opdatere preview af din blog tema. Kontroller layoutet stadig vises korrekt.

6 Klik på knappen "Gem" for at gemme ændringer i din blog tema.

TIPS

  • Besøg Tumblr Recover Brugerdefineret Tema side til at gendanne din blog til en tidligere tema (se link i indtægter).
  • Vær forsigtig, når du foretager ændringer i din blog HTML-kode, da disse kan forårsage elementer på din blog for at ikke blive vist korrekt.