Sådan installeres Internet Explorer på Windows

June 22

Sådan installeres Internet Explorer på Windows


Microsofts webbrowser, Internet Explorer, installerer automatisk som en del af Windows, så de fleste mennesker aldrig nødt til at installere den manuelt. For at udskifte browseren efter nogen afinstalleret det, enten genaktivere den i systemindstillingerne eller downloade en ny kopi, afhængigt af din version af Windows. I mange tilfælde er der imidlertid Windows stadig har browseren installeret, selvom dens symbol forsvinder: Prøv at søge efter den ved at trykke på "Windows" tasten og skrive "Internet Explorer".

Internet Explorer til Windows 8

Du kan ikke virkelig afinstallere eller geninstallere Internet Explorer på Windows 8 eller 8.1, men der er en toggle i systemindstillingerne for at slå det fra eller til, der tjener det samme formål i praksis. For at genaktivere IE, tryk "Windows-W" for at åbne søgemaskinen til indstillinger. Søg efter "funktioner" (uden anførselstegn) og vælg "Slå Windows-funktioner til eller fra." Markér afkrydsningsfeltet ud for "Internet Explorer 11," (eller "Internet Explorer 10", hvis du ikke har den 8,1 opdatering) tryk "OK" og genstart computeren, hvis du bliver bedt.

Internet Explorer til ældre systemer

Hvis du vil installere Internet Explorer på Windows 7 eller en ældre version af Windows, hente sin installatør gratis fra Microsofts hjemmeside (links i Resources). Windows 7 kan køre Internet Explorer 11, mens Windows Vista brug udgave 9. Efter installationen programmet downloads, køre den til at installere browseren - hvis installationsprogrammet ikke vises på skrivebordet, skal du kontrollere Downloads mappe i din Windows-bruger mappe . Når installationsprogrammet er færdig, bliver du bedt om at genstarte din computer, før du kan bruge Internet Explorer.

Internet Explorer Opdateringer

Du behøver ikke at installere en ny kopi af Internet Explorer til at opdatere den. Hvis du har automatiske opdateringer slået til, tager dit system sig af Internet Explorer opdateringer så godt. Hvis ikke, køre Windows Update manuelt - tryk på "Windows" tasten og søg efter "Windows Update" (uden anførselstegn) for at finde det.