Sådan oprettes en konto for IMVU

May 25

IMVU er en online social hjemmeside, hvor brugerne tilmelde sig gratis konti, oprette avatarer (illustreret på skærmen persona) og interagere gennem chatrooms og spil. Selvom den generelle service er gratis, det IMVU verden indeholder et væld af virtuelle objekter som du kan købe med rigtige penge. Ifølge IMVU, tjenesten har over 50 millioner registrerede brugere og seks millioner virtuelle objekter købes.

Instruktioner

1 Klik på linket "IMVU-Tilmeld" i Resources. Vælg, om du vil have din karakter til at være mand eller kvinde. Vælg en avatar fra rullemenu, trykke på pilene til venstre eller højre for at fremrykke flere avatarer (du kan tilpasse udseendet af avatar i IMVU).

2 Indtast et navn til din avatar i feltet ud for "Vælg din avatar navn," at ændre navnet, hvis boksen bliver rødt, hvilket indikerer, at den allerede er taget. Hold ændre navnet, indtil den bliver grøn, vælge fra de foreslåede navne, hvis du har problemer med at komme op med en original en på din egen.

3 Opret og bekræft din adgangskode. Udfyld dine første og sidste navn og e-mail-adresse. Vælg dit land og dato og fødselsår fra rullemenuerne. Indtast de to ord i sikkerhed afkrydsningsfeltet i nedenstående rummet. Fjern markeringen i feltet ud for "Ja, giv mig 500 point", hvis du ikke ønsker at modtage fremtidige e-mails fra IMVU.

4 Klik på linkene for at åbne og læse de "Terms of Agreement" og "Privacy Policy". Klik på "Opret konto Download /" for at afslutte oprettelsen af ​​din konto.


relaterede artikler