Hvorfor Er Facebook fortæller mig, at det Nulstil adgangskode er ikke tilgængelig?

February 16

Facebook kræver en e-mailadresse og adgangskode for at logge ind. Hvis du glemmer din adgangskode, kan du nulstille det og oprette en ny adgangskode til at logge ind på din konto. Hvis du forsøger at nulstille adgangskoden for mange gange i en enkelt 24 timers periode, vil Facebook gøre reset password indstillingen utilgængelig for de næste 24 timer.

Nulstilling Password

Hvis du glemmer din adgangskode til Facebook, kan du nulstille den ved at klikke på "Har du glemt din adgangskode" link på Facebook hjemmeside. Det er ikke muligt at hente den glemte adgangskode. Når du vælger at nulstille din adgangskode, sender Facebook en mail til den e-mailadresse tilknyttet din Facebook-konto. Et særligt link i e-mailen kan du angive en ny adgangskode og logge ind på din konto med den nye adgangskode. Hvis du ikke kan finde den e-mail fra Facebook, tjekke din mail kontos spam og junk e-mail-filter.

Forkert Password Fejl

Hvis du ved et uheld indtaster den forkerte adgangskode, når du forsøger at logge ind, vil du modtage en adgangskode fejl. Adgangskoder er store og små bogstaver, så sørg for "Caps Lock" på tastaturet er slukket, før du forsøger at logge på. Hvis problemet fortsætter, selv efter at du har dobbelt-tjekket, at du har indtastet en forkert adgangskode, genstarte browseren og log i igen. Som et sidste alternativ, forsøger at logge ind på Facebook ved hjælp af en anden browser. Hvis ingen af ​​disse metoder virker, nulstille din adgangskode som en sikkerhedsforanstaltning.

Password Anbefalinger

For at beskytte privatlivets fred og integritet din konto, anbefaler Facebook du bruge en adgangskode til din Facebook-konto, der er unik, og at du ikke bruger med andre online konti. Facebook foreslår også at bruge lange og stærke alfanumeriske adgangskoder, som også indeholder tegnsætning og særlige symboler. Alle adgangskoder skal være mindst seks tegn.

Nulstil adgangskode Limit

Facebook begrænser antallet af gange du kan nulstille din adgangskode online i en 24-timers periode. Facebook afslører ikke, hvad er grænsen. Hvis du modtager en meddelelse om, at reset password er ikke tilgængelig, skal du vente 24 timer, før du kan nulstille adgangskoden igen. Hvis du når grænsen for nulstilling af adgangskoden, kan du stadig udføre en nulstilling af adgangskode ved at klikke på nulstilling af adgangskode linket i e-mailen fra Facebook.


relaterede artikler