Hvilke typer af diske skal jeg bruge til Store RAR filer?

August 4

Den slags diske, du skal bruge til at gemme RAR filer afhænger af den tilsigtede anvendelse af RAR komprimerede filer pågældende. Cd'er, dvd'er, eksterne harddiske og harddiske er almindeligt anvendt. RAR filer bruger filtypen Rar og er udskiftelige mellem forskellige muligheder hardware opbevaring.

RAR filer

RAR filer er filer ved hjælp RAR kompression, den indfødte komprimeringsformat af multi-platform WinRAR arkivering software ved RarLab. Komprimerede filer er filer, hvis størrelse er blevet reduceret til at gøre dem nemme at transportere og at spare lagerplads på en computer. RAR filer kan tjene en af ​​disse funktioner, afhængigt af den hardware, der anvendes til at opbevare dem.

Cd'er og dvd'er

Hvis du ønsker at transportere dine RAR filer nemt, cd'er og dvd'er er en fornuftig løsning. Mens disse metoder er billige, men deres lagerplads er begrænset. Cd'er og dvd'er gemmer kun op til 700 MB og 8,5 GB data, hhv. Derudover nogle cd'er og dvd'er er genskrivbare, men nogle er ikke.

Ekstern Harddiske

RAR filer er også nyttige på eksterne harddiske, som er dybest set desktop / laptop harddiske gjort bærbare til transport af data. De er dyrere end cd'er og dvd'er, men de er genskrivbar og kan holde langt flere data, med hundredvis af gigabyte er fælles.

harddiske

Lagring RAR filer på ikke-bærbare desktop / laptop harddiske er acceptabelt, hvis du ikke har brug for at transportere filer. Harddiske, ligesom eksterne harddiske, er genskrivbare. De er dyrere, men de tilbyder mere plads, med hundredvis af gigabtyes er fælles. Du kan endda finde 1TB drev.


relaterede artikler