Sådan eksportere sange i Logic 5

June 8

Så du har oprettet dit mesterværk i Logic Studio. Alle dele er på plads, hvert instrument lyder lige som du kan lide, og du er klar til at komme ud og vise det til verden. Men Logic Studio projekt filer er enorme, og de fleste af dine lyttere vil ikke være i stand til at åbne dem, da de ikke har programmet. Må ikke bekymre dig. Logic Studio giver en "Bounce" funktion til at slå din færdige projekt til en listenable fil du kan sende online, brænde til en cd eller afspille til dine venner.

Instruktioner

1 Lyt til din sang til at foretage visse alt er bare den måde du ønsker det. Du vil ikke være i stand til at ændre sprang lydfil. Making ændringer vil kræve at ændre projektet og derefter re-eksporterer sangen.

2 Find "End" markør, der ligner en kedelig grå firkant øverst til højre i sequencer vinduet. Træk denne markør til slutningen af ​​din sang. Dette vil fortælle Logic Studio hvor skal stoppe rendering dine spor, så du ikke ender med overdreven stilhed i slutningen af ​​sangen.

3 Fravælg alle udvalgte regioner i sequencer vinduet. Hvis du ikke gør det, vil programmet eksportere kun den valgte region. Alternativt kan du vælge "Vælg alle" fra menuen "Rediger" for at vælge hver region i sequencer.

4 Vælg "Bounce ..." fra menuen "File" for at åbne dialogboksen Eksporter. Der er et par forudindstillede indstillinger indbygget i programmet, såsom "Internet distribution" og "CD master." Vælg en af ​​disse indstillinger, hvis det er relevant for dine formål. Ellers skal du klikke på "Tilpas", og vælge dine egne indstillinger, såsom MP3, AIF, WAV og andre formater, og den bitrate, hvor du gerne vil sangen gengives. Husk, at højere bitrates lyde bedre, men producerer meget større filer.

5 Klik på "Bounce", når du er tilfreds med de valgte indstillinger. Dialogboksen lukkes, og en statuslinje vises som Logic Studio læser dit projekt og forvandler det til en listenable fil. Som standard vil den hoppe fil placeret i "Logic" mappe i din "Music" mappe. Du kan åbne denne fil med iTunes eller en anden musikafspiller, distribuere det online, eller brænde det til cd'er for at vise til dine venner og sende ud til pladeselskaber.


relaterede artikler