Sådan åbnes zip-filer i Vista

August 26

Zippe filer komprimerer dem, hvilket gør dem mindre i størrelse og lettere at overføre via e-mail, filoverførselsprotokol og andre filoverførsel metoder. Windows Vista kommer med et program som lader dig udpakke disse filer, så du kan åbne og gemme filerne på din computer. Du kan udpakke alle filer eller vælge filer til en destinationsmappe på din maskine.

Instruktioner

Unzip alle filer

1 Naviger til den mappe eller område, hvor zip-fil er placeret.

2 Dobbeltklik på zip-fil. Der vises et vindue viser alle filerne i zip mappe.

3 Klik på "Udpak alle filer" under menuen værktøjslinjen. Den Uddrag Komprimeret (Zipped) Folders dialogboksen vises på skærmen.

4 Klik på "Gennemse" i højre side af dialogboksen. "Vælg en destination" dialogboksen vises på skærmen.

5 Klik på ekspansion boksene til venstre for de mapper, for at navigere til den mappe, hvor du ønsker at placere filerne i zip-fil, og klik derefter på "OK".

6 Klik på "Extract". En filoverførsel vises på skærmen med en blå statuslinje, der viser status for udvinding fil. Når filoverførslen boksen forsvinder, vil filen udvinding være komplet, og filerne vil blive pakket ud til destinationsmappen du har angivet.

Unzip Vælg filer

7 Naviger til den mappe eller område, hvor zip-fil er placeret.

8 Dobbeltklik på zip-fil. Der vises et vindue viser alle filerne i zip-fil.

9 Klik på "Gendan" knappen i øverste højre hjørne af vinduet for at skrumpe vinduet, hvis det blev maksimeret.

10 Naviger i et separat vindue til den mappe, som du vil pakke udvalgte filer i zip mappe. Klik på "Gendan" knappen i denne mappe også.

11 Klik i vinduet, der indeholder de zip-filer. Hold "Ctrl" tasten nede og klik for at vælge en af ​​de filer, du ønsker at flytte til destinationsmappen.

12 Højreklik på de markerede filer og klik på "Kopier".

13 Klik i destinationsmappen. Højreklik i mappen og klik på "Indsæt". De valgte filer vil blive indsat i destinationsmappen.


relaterede artikler