Hvordan man kan reducere de Startup programmer, der kører

May 19

Når du installerer et nyt program på computeren, kan programmets standardindstillinger instruere Windows til at placere programmet på computerens opstart listen. Når programmer er tilføjet til din computers opstart liste, starter programmet automatisk, hver gang computeren starter. Fjernelse programmer fra computerens opstart giver din computer til at starte og køre mere effektivt. Brug msconfig værktøjet til at konfigurere din computers opstart uden at deaktivere vigtige Windows-systemfiler.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen. Skriv "msconfig" i søgefeltet nederst i menuen "Start" og tryk på "Enter".

2 Klik på "Start" fanen på dialogboksen Systemkonfiguration.

3 Se de programmer, der indeholder et flueben. Et flueben ud for navnet på et program viser, at programmet er inkluderet i din computers opstart.

4 Fjern markeringen de programmer, du ikke ønsker at starte, når computeren starter. Klik på "Deaktiver alle" for at forhindre alle de programmer, der er anført i at starte. Klik på "Aktiver alle" for at gøre det muligt for alle de programmer, der er anført til at starte, når computeren starter.

5 Klik på "Anvend" og klik derefter på "OK" knappen. En prompt vises på skærmen for at anmode om, at din computer genstart. Klik på "Genstart", og computeren genstarter med de nye opstart konfigurationsindstillinger får virkning med det samme.

TIPS

  • Kun slukke uvæsentlige programmer. Overveje at forlade dit anti-virus på at beskytte din computer.

relaterede artikler