Jeg kan ikke oprette forbindelse til min egen Vent Server

March 21

Ventrilo, eller "Vent", som det er mere almindeligt omtalt, er en VoIP-program designet til at lade mange brugere mødes i ét centralt sted på internettet og tale gennem brug af mikrofoner. Den centraliserede sted kaldes en server og er placeret på en persons computer. En af de mest populære anvendelser af Ventrilo er dens brug i online computer gaming, hvilket gør det nemt for grupper af spillere til at tale med hinanden, mens gaming. Skulle værten ikke kunne oprette forbindelse til sin egen server, kan en lang række faktorer være i spil.

Instruktioner

1 Kontroller, at din server er online og ikke oplever nogen problemer. Se Ventrilo serverens konsol vindue for at sikre din server er online og fungerer korrekt.

2 Kontroller IP adresse og port numre, du har indtastet i Ventrilo software. Enhver afvigelse, uanset hvor lille, vil stoppe dig i at oprette forbindelse til din server.

3 Deaktiver enhver anti-virus eller anti-spyware-programmer. Norton Internet Security og Zone Alarm er to velkendte programmer, der kan forårsage forbindelsesfejl til en Ventrilo server.

4 Kontroller de korrekte porte er åben og bliver videresendt på din firewall og router. Disse porte er 3784 og 6100. Kontakt din firewall og routerens dokumentation om, hvordan du åbner og fremsende disse bestemte porte.

5 Kontakt din firewall dokumentation om, hvordan man tillade Ventrilo ordentlig adgang til din computer.


relaterede artikler