Sådan bruges Equation Editor på Word 2007

April 17

Fra starten har Microsoft Word tekstbehandlingsprogram tilladt at oprette, redigere og læse tekstbaserede dokumenter. Med Word 2007, men Microsoft giver dig også mulighed for at oprette simple regneark gennem "indsæt tabel" funktionen og bruge matematiske ligninger gennem det indbyggede ligning editor. Hvis du ønsker at bruge ligningen editor i Word 2007, gør du det i et par enkle trin.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på "Word 2007" program ikonet for at starte programmet.

2 Klik på "Indsæt" fanen, efterfulgt af "Equation" valgmulighed beneath "Symboler" overskrift.

3 Vælg "Indsæt Ny Ligning" fra menuen ligning. To rækker af ligning symboler og skabeloner vises nu i Word værktøjslinjen.

4 Indtast ligningen i ligningen tekstfeltet ved hjælp af computerens tastatur og ligningen symboler og skabeloner i Word værktøjslinjen. Når du er færdig, skal du trykke på "Enter" -tasten.

For eksempel, hvis du skriver et papir, der beskriver anvendelser af andengradsligning og du ønsker at komme ind i andengradsligning i dit Word-dokument, eller hvis du ønsker at indsætte andengradsligning i en tabel i dit Word-dokument, kan du gøre det først ved at følge trin 1-3. Tryk derefter på "x =" på computerens tastatur, skal du klikke på "Brøker", og vælg "stablet brøk" skabelon fra menuen Brøker. Klik den øverste del af den stablede fraktion og typen "-b". Klik på "±" symbolet i værktøjslinjen, efterfulgt af symbolet "√". Klik på "Script", og vælg "Hævet" fra menuen Script. Skriv "b" i bunden boksen og "2" i hævet kassen. Skriv "-4ac" for at slutte den øverste del af fraktionen. Klik den nederste del af fraktionen og skriv "2a" for at afslutte andengradsligning. Nu vil ligningen vist i dokumentet i sin rette format.

TIPS

  • For at redigere en ligning i et Word-dokument, skal du blot klikke på ligningen og foretage de nødvendige ændringer.

relaterede artikler