Sådan Beregn Ranges i Excel 2007

August 16

Beregninger i regneark kan være svært at håndtere, når man har at gøre med større grupper af tal. Microsoft Excel 2007 er i stand til at navngive serier af sammenhængende eller ikke-sammenhængende celler. Disse navngivne områder erstatte cellereferencer i mere end 300 foruddefinerede formler. Det er en kraftig regnearksprogram, som har en objektorienteret grænseflade at give brugerne mulighed for at tilføje grafer og diagrammer, billeder og billeder, formler og makroer til regneark. Microsoft Excel 2007 er kompatibel med Windows XP (SP2) og nyere operativsystemer.

Instruktioner

1 Åben Excel. Klik på knappen "kontoret". Vælg "Åbn" fra menuen.

2 Fremhæv den fil, du vil åbne. Klik på knappen "Åbn".

3 Fremhæv de celler, du ønsker at sætte i området. Klik på "Navn Box" til venstre for "formellinjen." Skriv et navn til området. Gentag dette trin, indtil du har oprettet alle de nødvendige områder.

4 Klik i den celle, hvor du vil udføre beregningerne. Hold "Shift" -tasten og tryk på "F3" tasten på tastaturet. Vælg den type beregning fra "Vælg en funktion" rude i "Indsæt funktion" vinduet.

5 Skriv navnet på det område i "Number1" inden for "Funktionsargumenter" vinduet. Skriv navnet på den næste interval for denne beregning i "Tal2" feltet (Dette er valgfrit, hvis "Number1" feltet sortiment indeholder mere end én celle). Klik på "OK" knappen.


relaterede artikler