Hvad er en integreret NIC Card?

November 4

En integreret NIC (Network Interface Card) er en Ethernet-controller inkluderet som en del af bundkortet af en computer. Som Ethernet er blevet udbredt i forbinde computere til alt fra et lokalt netværk til internettet og printere, er netværkskort rutinemæssigt indbygget i de fleste computere på fabrikken. Proppen (eller stik) til en Ethernet-forbindelse ligner en noget større version af en typisk husstand telefonstik, og ligesom telefonstik, det har en clips til at holde Ethernet (eller netværk) kabel i stikket.

Hvad er Ethernet?

Ethernet er en fremgangsmåde til transport af data, som tager en fil, der indeholder digital information, og bryder den ned i små "bidder" kendt som pakker. Disse pakker er pakket ind i "en kuvert" og adresseret med hvad der er kendt som en header. Headeren indeholder den adresse, hvor de data, der bliver sendt, samt hvor pakken kom fra, og indeholder også flere stykker information er specifikke for denne pakke. Når den tilsigtede modtager modtager pakken, sender såkaldt en bekræftelse (ACK) tilbage til afsenderen bekræfter dataene er ankommet og at det er blevet undersøgt for at sikre det ikke blev ødelagt under transport. Denne proces gentages, indtil alle pakker, der udgør hele datafil har nået modtageren, hvor de samles i deres oprindelige filformat. Denne proces begynder ved afsenderens computer, der sender disse oplysninger via en NIC (som er meget sandsynligt, at blive integreret) på tværs af et kontor, eller eventuelt hele verden, bliver viderebragt, lidt efter lidt, indtil den når modtagerens computer.

Historie

Ethernet blev først udviklet på Xerox 'PARC (Palo Alto Research Center) i 1973, og er krediteret Robert (Bob) Metcalfe. I 1980, Digital Equipment Corp., Intel og Xerox dannet et konsortium for at udvikle den første Ethernet standard, der blev ratificeret af IEEE i 1983.

Fra Add-on til integreret

I begyndelsen af ​​den personlige computer revolution, når en bruger ønskede at sende en fil fra en computer til en anden, blev dataene plejer at lægge på en disk og bæres fra et sted til et andet. For lange afstande data transport, kunne et modem skal anvendes, men dette var dyre og langsomme. Med indførelsen af ​​netværkskort i midten af ​​1980'erne blev det muligt at forbinde flere computere, så de ikke kun kunne dele information, men også midler, såsom en printer. Oprindeligt var netværkskort tilføjet til personlige computere ved hjælp af interne slots designet på hver PC med den hensigt at lade slutbrugeren at tilføje hvad ikke-standard komponent en bruger kan kræve. På det tidspunkt, netværk var ekstremt dyre og ikke kræves af det overvældende flertal af brugere. Som computere fundet vej ind flere kontorer og mange af disse kontorer begyndte at have mere end én computer, voksede efterspørgslen efter netværksfunktioner. Da efterspørgslen voksede på grund af omfanget af økonomi, at prisen på netværkskomponenter droppet. Når bredbånd blev udbredt, netværkskort begyndte at blive inkluderet i næsten hver maskine med funktionen blive integreret snart efter.

Ethernet Forbedringer

Oprindeligt Ethernet var i stand til at levere 10 Mbps (megabit per sekund), men hastigheden steg hurtigt i midten af ​​1980'erne, da en standard blev indført, at indstille hastigheden Ethernet meddelt på 100 Mbps. Nu, hastigheden er 40 Gbps (gigabit per sekund) i større sammenhænge, ​​med terabit per sekund arbejder i laboratoriet.

Fremtiden

Det vides ikke, om der er en øvre grænse for de hastigheder Ethernet kan levere. Der er også diskussion om, hvorvidt Ethernet vil fortsat være den foretrukne transport metode anvendes som grundlaget for internettet. Men for en anden standard for at erstatte den nuværende Ethernet-baserede Internet til at blive sat på plads, vil en helt ny internet-infrastruktur skal bygges, noget, der er usandsynligt at ske inden for en overskuelig fremtid.


relaterede artikler