Web-Based CRM Værktøj

December 24

Web-baserede customer relationship management værktøjer hjælper små og mellemstore virksomheder styre deres operationer uden de enorme udgifter til virksomhedssystemer. Mange af disse værktøjer tilbyder mere end de grundlæggende CRM-funktioner. Nogle tilbyder en bred vifte af tredjeparts implementering funktioner, der hjælper dig med at administrere din virksomhed online, uden at skulle investere i dyre software.

Salgsstyrke

Salesforce er et webbaseret CRM værktøj, der hjælper små virksomheder oprettet solid kundeservice platforme. Sælgere og kundeservice agenter kan oprette og holde styr på indkommende sager fra hver kanal, prioritere hver enkelt sag, og spore kundernes reaktion via e-mail og sociale medier. Nogle af funktionerne i Salesforce omfatter Chatter, Call Center, Kundeportal, Social, Viden, og Analytics.

ZohoCRM

ZohoCRM er et web-baseret CRM-værktøj, der går ud over de traditionelle CRM-værktøjer. Sælgere kan følge med leadgenerering og kvalificering, konkurrent analyse, og sandsynligheden analyse. Kundeservice reps kan holde bedre styr på deres e-mail og integrere tredjeparts løsninger såsom MS Office, Outlook og QuickBooks. ZohoCRM brugere kan bruge Zoho s Writer til at komponere deres breve og korrespondance.

iContact

Marketingfolk kan bruge iContact at oprette og administrere e-mail lister. De kan også tilføje tredjepartsprogrammer, såsom iContact til iPhone og Android, når de har brug for at forlade kontoret i længere tid. En postliste sign-up widget er tilgængelig for WordPress blogs. Drupal og Joomla integration er også mulig.

Relenta

Salgsstyrken kan holde styr på deres kundeemner, kommunikere med kunder, styre deres kalendere, og administrere nyhedsbrev abonnenter med Relenta. De kan organisere deres opgaver ved hjælp af etiketter, tags eller grupper. Desuden kan de importere og eksportere deres kontakter i CSV-format, eller brug Relenta API til at synkronisere deres konti med andre applikationer.

Relenta tillader flere brugere at dele email, som hjælper afdelingen spare tid, når en person har til at kalde sig syg, eller når der er medarbejdere i forskellige tidszoner. Den kontakt manager giver en sælger for at se sin korrespondance med en klient på én side. Det vil undgå at skulle finkæmme gennem snesevis af e-mails.

SalesNexus

SalesNexus tilbyder mange funktioner udover CRM. Salgsafdelinger kan tage kontrol over deres salg automatisering og e-mail marketing kampagner ved at samarbejde med deres hold i realtid, om trin-for-trin procedurer på opgaver. De kan også tilpasse SalesNexus så det passer behovene i deres afdeling.

NetSuite CRM +

NetSuite CRM + hjælper en salgschef styre hele hendes kunde livscyklus, fra den kommende til afkastet kunden, fra hvor som helst og når som helst. Softwaren tilbyder fleksible tilpasning for at opfylde afdelingens behov.