Hvordan laver man en Aggregate Twitter Feed

January 2

Twitter er et socialt netværk, der hjælper dig med at dele, hvad du er op til eller det, der interesserer dig med andre brugere fra hele verden. Et nyttigt værktøj for Twitter-brugere, der følger en masse andre brugere er "List" funktion. Dette giver dig mulighed for at skabe en samlet feed af Twitter-brugere, som du vil gruppere ind i en bestemt kategori. For eksempel, hvis du er involveret i Web markedsføring, kan du tilføje marketingfolk på Twitter til en liste kaldet "Marketing". Du kan lære, hvordan du opretter Twitter Lister i et par trin.

Instruktioner

1 Besøg Twitter hjemmeside og logge på (se Resources).

2 Klik på indstillingen "Lister" under Twitter-status, og vælg "Opret en liste."

3 Indtast en liste navn og en beskrivelse af din liste, og vælg derefter den type af privatlivets fred, du ønsker på din liste. Offentlige lister kan ses på din profil, mens private lister kun kan ses af dig. Klik på "Gem liste" knappen når du er færdig.

4 Åbn profilside for en Twitter-bruger, du vil føje til din liste.

5 Klik på knappen "lister" i mellem "Message" knappen og knappen gear. Marker afkrydsningsfeltet ud for den liste, du lige har oprettet for at tilføje denne Twitter-bruger til denne liste. Gentag trin 4 og 5 for hver bruger, du vil føje til din liste. Du har nu en samlet tilførsel af kun de Twitter-brugere, du har angivet.


relaterede artikler