Sådan Embed Billeder i e-mails

April 7

Sådan Embed Billeder i e-mails


Integrering billeder i dine e-mails er en fantastisk måde at dele billeder øjeblikkeligt med venner og familiemedlemmer. Når de modtager din e-mail, er alt, hvad de skal gøre blot åbne det, og der er dit billede sammen med din besked. Det er en fantastisk måde at dele familiebegivenheder med slægtninge, der bor langt væk. I stedet for at bruge tid vedhæfte billeder til dine e-mails ved hjælp af "Vedhæft fil" i bunden af ​​din e-mail, nu alt hvad du skal gøre, er at finde det billede, ændre størrelse, hvis det er for stort, og derefter importere den i din e-mail.

De følgende instruktioner er til indlejring fotos i e-mails ved hjælp af AOL som din browser. Hvis du bruger en anden browser såsom Google (Gmail), MSN (Hotmail) eller Yahoo, vil processen være lidt anderledes (for eksempel Yahoo kræver, at du uploade dine billeder til et websted, før du kan integrere dem i dine e-mails) . Tjek din specifikke browser e-mail-program for flere detaljer.

Instruktioner

Sådan Embed Billeder i e-mails på AOL

1 Resize det foto, du vil integrere i din e-mail med dit foto enhancement program eller andre resizing funktionen på din computer. Indstil opløsningen til 72 pixels per inch (dpi), med en print størrelse på omkring 5 af 7 inches (med den største pixeldimension indstilling på omkring 700). Kontakt din manual for instruktioner, hvis du er usikker på, hvordan at ændre størrelsen på fotos.

2 Åbn AOL og gå online.

3 Når du får online klik på "File" på værktøjslinjen i øverste venstre hjørne. Vælg "Åbn" fra drop-down menuen, og klik på det. En boks vil åbne, der siger "Åbn en fil." Klik på pilen modsat ordene "Look In:" og find dit billede.

4 Vælg dit billede ved at klikke på det og derefter klikke på ordet "Åbn" nederst til højre side af feltet. En anden boks vil åbne, der siger "Vis billede" med navnet på dit foto fil trykt på toppen.

5 Klik på knappen under billedet i feltet "Indsæt i e-mail." En tom e-mail vises på skærmen med dit foto indlejret i det.

6 Hvis du ønsker at indsætte flere billeder i din e-mail, skal du klikke på ikonet kamera inde i åbne e-mail på langt øverst til højre på værktøjslinjen (placeret lige under "Emne:" linie). En boks vil udvide ud til højre. Klik på "Indsæt et billede" i denne rubrik. En anden boks vil poppe op, der siger "Indsæt billeder i e-mail" og vil vise thumbnail størrelse billeder af billeder fra din computer. Du skal blot finde dine fotos, sætte kryds ved dem, du ønsker, skal du klikke på "Indsæt", og de vil alle blive vist i din e-mail.

7 Når du er færdig indlejring dine fotos, mærke "Emne" linje, tilføje tekst under billedet, løse det og klikke på "Send nu."

TIPS

  • Både AOL "Vis billede" kasse og "Indsæt billeder i e-mail" har en funktion til redigering, beskæring og forbedre dit billede før indlejring det i din e-mail, hvis du ønsker at foretage ændringer i det.
  • Hvis du ønsker at indlejre billeder, der er på internettet i dine e-mails, skal du blot placere markøren over billedet, højreklikke og vælge "Kopier" fra drop-down menuen. Åbn en e-mail, skal du placere markøren i e-mailen og højreklik igen, efter rullemenuen ned til "Indsæt", klik på det, og fotoet vil øjeblikkeligt indlejre i din e-mail.