Sådan åbnes en LG USB DVD

September 26

Mens mange computere omfatter optisk (CD eller DVD) drev som standard hardware, er det ikke implementeret på alle computere. Dette gælder især for netbooks og bærbare computere, der kan være for små til at skåne plads til et internt optisk drev. Heldigvis nogle virksomheder, som LG, foretage eksterne dvd-drev, der kan tilsluttes til en computer via et USB-kabel. Derudover når dvd-drevet er tilsluttet computeren, er det muligt at udføre en række operationer på DVD-afspilleren, såsom at åbne skuffen.

Instruktioner

1 Tilslut strømkablet og USB-kablet til bagsiden af ​​den eksternt dvd-drev.

2 Tænd computeren.

3 Tilslut den anden ende af USB-kablet til en ledig USB-slot på computeren, og derefter vente på computeren for at installere drivere til dvd-drevet.

4 Klik på "Start" knappen eller Windows i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik derefter på "Computer" eller "Denne computer."

5 Vælg den eksterne dvd-drev, og tryk derefter på knappen "Eject" øverst i vinduet, eller knappen "Eject denne disk" i venstre kolonne.

TIPS

  • Hvis din LG USB DVD-drev model har en udløserknap på forsiden af ​​enheden, kan du også trykke det for at åbne dvd-drevet.
  • Nogle LG USB DVD-drev har også en nødsituation udløserknap på forsiden af ​​enheden. Det er en lille, forsænket knap, der kan presses med en nål eller kanyle. Bemærk, at drevet skal være slukket for at kunne bruge denne nødsituation udløserknap.