Hvordan gør jeg min online foto til et puslespil?

July 7

Hvordan gør jeg min online foto til et puslespil?


Mange online-programmer findes, så du kan nemt konvertere en personlig foto ind i et puslespil. Mange af disse programmer, især de gratis versioner, kun give dig en digital puslespil, hvilket betyder, at det kan spilles online og / eller på computeren. Andre programmer, samt mange online foto centre, giver dig mulighed for at gøre en fysisk puslespil ud af dit foto, som vil blive sendt til dig.

Instruktioner

1 Besøg en hjemmeside med et program til konvertering af billeder til gåder. Som eksempler kan nævnes jigsawsite.com, dumpr.net og bighugelabs.com. De første to hjemmesider er gratis og giver dig digitale kopier af dit puslespil, mens den sidste website kræver betaling for en fysisk kopi af dit puslespil.

2 Klik på knappen "Gennemse". Dette vil åbne en dialogboks, der giver dig mulighed for at søge i dine computerfiler til din ønskede billede.

3 Find dit billede ved at gennemse din computer filer.

4 Dobbeltklik på billedet for at vælge det.

5 Klik på "Upload". Hvis du ikke kan se denne mulighed, kigge efter en "Fortsæt" eller "Opret" knappen.

6 Gem dit billede puslespil. Hvordan du gør dette vil afhænge af, hvilket program du bruger. For eksempel jigsawsite.com giver dig en kode for at integrere i dit websted, dumpr.net kan du gemme puslespillet direkte til computeren og bighublabs.com kræver betaling, før du modtager dit puslespil.


relaterede artikler