Hvordan man tegner Vector Swirls på Photoshop CS5

April 23

Med Photoshop CS5 kan du oprette vektorgrafik, såsom hvirvler, til dit digitale kunst. Vektorgrafik er billeder, der består af punkter og linjer baseret på matematiske ligninger. Disse billeder er af høj kvalitet og ikke fordrejer som normale billeder gør, når skaleres. Photoshop indeholder "Pen Tool", som skaber vektorkurver som du kan bruge til at tegne en vektor hvirvel.

Instruktioner

1 Start Photoshop CS5. Klik på "Filer" og vælg "Ny" for at åbne et nyt tomt dokument.

2 Vælg en farve fra farvepaletten. Klik på "Brush Tool" og vælg en af ​​de "Hard Round" børster. Vælg pensel størrelse i den øverste værktøjslinje og sæt børste til 100% opacitet.

3 Klik og hold "Pen Tool" og derefter vælge "Freeform Pen Tool" fra drop-down menuen.

4 Klik på dokumentet på det sted, hvor du vil have din hvirvel at begynde. Tryk og hold museknappen, derefter tegne en hvirvel form. Når du slipper museknappen, vil Photoshop skabe en vektor sti efter oprettede form.

5 Højreklik, vælg "Stroke Path" og derefter klikke på "OK." Photoshop vil henlede Deres vektor hvirvel ved hjælp af tykkelsen af ​​"Hard Round" pensel og den farve, du har valgt fra paletten. Højreklik og vælg "Slet Sti." Dette fjerner stien linje fra din vektor billede. Gentag denne proces for at trække så mange vektor hvirvler, som du har brug for.


relaterede artikler