Sådan Monitor en Internet båndbredde Router

October 24

Sådan Monitor en Internet båndbredde Router


De dage af ubegrænset Internet forbrug er hurtigt forsvinder takket være nogle Internet-udbydere opladning for båndbredde. Det er blevet bydende nødvendigt at spore din husstand internetbrug for at holde din Internet omkostninger under kontrol.

Overvågning af din båndbredde er løsningen på at holde omkostningerne nede, og det er nemt at spore din brug med en båndbredde monitor installeret på din computer. Båndbredde skærme giver dig mulighed for visuelt at overvåge dit båndbredde, og de bekvemt køre i baggrunden uden at afbryde din almindelige computerbrug.

Instruktioner

1 BitMeter II er et gratis, open source båndbredde overvågningsprogram, der kan hentes på computersystemer kører Windows, Mac OS X og Linux operativsystemer. BitMeter II præsenterer din båndbredde på en nem, grafisk format. BitMeter II indeholder nyttige funktioner til overvågning, såsom upload og download båndbredde; statistik beskriver din daglige, ugentlige og månedlige båndbredde; og evnen til at se din båndbredde på afstand.

2 SkoobySoft er et gratis, open-source overvågning båndbredde program, der kan hentes på computersystemer kører Mac OS X-operativsystemet. SkoobySoft prale funktioner, der giver dig mulighed for at grafisk holde styr på din båndbredde på tre måder: i en byte i / bytes ud format, megabyte brugt og resterende, og båndbredde venstre. SkoobySoft overvåger også din dagpenge båndbredde, gennemsnitlige daglige forbrug og akkumuleret overskud båndbredde.

3 Båndbredde Monitor er en betalt båndbredde overvågningsprogram, der kan hentes på computersystemer kører Windows 98 / ME / NT / 2000 / XP-operativsystem eller en nyere. Båndbredde Monitor giver dig mulighed for at se din båndbredde i realtid, har en lille, real-time brug bar i din Systray, og giver dig mulighed for at eksportere dine båndbredde anvendelseslogfiler i forskellige formater.

TIPS

  • Justering af din "service og / eller Notification" muligheder i din båndbredde overvågning software til at advare dig via e-mail på en mulig overdosering vil hjælpe dig med at spare penge på de ekstra gebyrer for båndbredde Overskud.

relaterede artikler