Sådan Fix Fil Problemer i Windows XP

September 3

Sådan Fix Fil Problemer i Windows XP


Hvis din Windows XP-system ikke starter, er det normalt forårsaget af beskadigede filer i din registreringsdatabasen. Der er mange værktøjer, du kan bruge til at reparere disse beskadigede filer og computeren tilbage til normal drift.

Genoprettelseskonsol

Du kan bruge Genoprettelseskonsol med Windows XP til at gendanne beskadigede systemet startfiler. Med brug af din XP-cd kan du kopiere nye systemfiler på din computer.

gendannelsespunkt

Du kan reparere beskadigede filer i Windows XP-system ved hjælp af din tidligere gendannelsespunkt option i Windows XP. Systemgendannelse gør en kopi af dine vitale systemfiler og nogle af dine programfiler og indstillinger i registreringsdatabasen. Din Windows XP-system lagrer denne information som et gendannelsespunkt. Klik på "Start", "Tilbehør" og "Systems Tools" til adgang Systemgendannelse.

Sidste kendte fungerende konfiguration

Du kan også reparere beskadigede filer med den sidst Know fungerende konfiguration i dit Windows XP-system. Brug den sidst kendte fungerende konfiguration, når du ikke kan starte Windows XP, efter du foretager en ændring til din computer, eller når du når du tror, ​​en ændring, du har foretaget har forårsaget et problem. Du kan starte den sidst kendte fungerende konfiguration ved at trykke på "F8" -tasten under opstart af systemet.


relaterede artikler